vartalo

Hetki itsellesi… Royal Beauty Spasta löydät hierojan sekä SKY-kosmetologit, joiden palveluvalikoimaan kuuluuvat niin lihasta rentouttava klassinen hieronta kuin koko vartalon rentouttavat ja hemmottelevat vartalohieronnat sekä -hoidot.

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat myös sokeroinnit, suihkurusketus, jalka- ja käsihoidot sekä rakennekynnet ja kynsien geelilakkaukset. Suunnittelemme sinulle juuri tarpeitasi vastaavan kauneudenhoitokokonaisuuden – yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Kehon terveys ja hyvä olo muodostavat koko hyvinvoinnin ytimen. Hemmotteluhetki on koko kehon hoitoa. Kun kehosi voi hyvin, myös mieli voi hyvin.  

hinnasto – vartalo

Kauneus- ja hyvinvointipalveluiden hinnat sisältävät alv 24%. Hierontapalveluiden hinnat sisältävät alv 0%. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

klassinen hieronta

30 min 25 €
45 min 38 €
60 min 48 €

Muut hieronnat

Intialainen päänhieronta 35 €
Hot Stone 30 min 35 €
Hot Stone 60 min 56 €

vartalohoidot

TRANQUILLITY – Pro Sleep 70 €

hemmottelupaketit

BEAUTIFUL 55 €
GOOD NIGHT 60 €
RITUAL 75 €
LOVELY 130 €

käsi- & jalkahoidot

PIKA – manikyyri 25 €
ROYAL – manikyyri 40 €
LIGHT – pedikyyri 40 €
BASIC – jalkahoito 50 €
ROYAL – jalkahoito 65 €
Kynsien lakkaus (sis. lakkapullon) +5 €
Varpaankynsien kestolakkaus 40 €
     – huolto 45 €

sokeroinnit

Kulmat 10 €
Ylähuuli 10 €
Leuka 10 €
Koko kasvot 30 €
Kainalot 25 €
Kädet  30 €
Selkä 25 €
Vatsa 25 €
Rinta 25 €
Bikini 30 €
Brassi 60 €
Sääret 30 €
Reidet 30 €

suihkurusketus

VITA LIBERATA – suihkurusketus 30 €

rakennekynnet

Akryylikynnet – laitto (alkaen) 85 €
Akryylikynnet – huolto (alkaen) 65 €
Akryylikynnet – poisto 35 €
Geelikynnet – laitto (alkaen) 85 €
Geelikynnet – huolto (alkaen) 65 €
Geelikynnet – poisto 35 €
Rakennekynnen korjaus (per kynsi) 11 €

kesto- & geelilakkaukset

Laitto 40 €
Huolto 45 €
Poisto 35 €

muut hinnastot

PALVELUT – VARTALO

hieronnat

Klassinen hieronta
Kehon terveys ja hyvä olo on hyvinvoinnin ydin. Hierontahetki on koko kehon hoitoa. Kun kehosi voi hyvin, myös mieli voi hyvin.
 
Hieronta helpottaa jännitystä, tasapainottaa, rauhoittaa hermostoa, nopeuttaa palautumista, ja on yleiselle hyvinvoinnilla tärkeä tuki. Klassisen hieronnan vaikutukset ovat hyvin kokonaisvaltaiset.
 
Suosittelemme sinulle klassista hierontaa jos
– kärsit niska-ja hartiasäryistä tai jännitys päänsärystä
– Haluat eroon lihaskrampeista ja lihaskivuista
– Haluat apua unettomuuteen tai olet stressaantunut
– Kuntoilet paljon ja teet fyysisesti raskasta työtä, tai toimistotyötä
– Haluat vain rentoutua ja hoita kehoasi
intialainen päänhieronta
INTIALAINEN päähieronta 35€
 
Intialainen päähieronta on selän, käsien, hartioiden ja pään alueelle keskittyvää hierontaa. Intialainen päähieronta saa aikaan uskomattoman levollisen olon: ajatukset selkeytyvät ja lihaksesi rentoutuvat. Happea ja ravinteita kulkeutuu taas kehossa tehokkaasti.
 
Suosittelemme intialaista päähierontaa stressistä ja sen oireista kärsiville henkilöille. Siitä on tehokasta apua unettomuuteen, päänsärkyyn, jännitystiloihin ja ajatusten sekavuuteen. Hieronta myös nopeuttaa solujen uusiutumista päänahassa ja nopeuttaa siten hiusten kasvua.
hot stone kuumakivihieronta
HOT STONE kuumakivihieronta
 
Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimaksasta lihasten manipulointia. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa.
 
Hoito aktivoi lymfanesteiden ja veren kiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja. Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.
 
Kuumakivihierontaa suositellaan jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.
 
Kontraindikaatiot:
• Kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti
• Suonikohjut
• Diabeetikot
• Sydänsairaat
• Ohentunut iho
• Raskaana olevat
• Iho-ongelmat (psoriasis, akne)
• Juuri tehty leikkaus
• Turvotus
• Akuutti tulehdus
• Syöpä
• Flunssa ja kuume

vartalohoidot

TRANQUILLITY Pro Sleep Treatment
TRANQUILLITY Pro Sleep Treatment 70€
 
Tämä innovatiivinen hoitorituaali rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa sekä lievittää jännitystä, univaikeuksia ja aikaeroväsymystä – nämä ovat useimmille tuttuja nykyisen kiireisen elämäntavan pyörteissä.
 
TRANQUILLITY Pro-Sleep Treatment hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta, jotka yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjen kiireistä ja rentouttamaan jännittyneenkin vartalon. Nämä elementit ovat omiaan elimistön rauhoittamiseksi ja akkujen lataamiseksi.
 
Hoitorituaalia varten on luotu oma TRANQUILLITY Soundtrack, joka perustuu hitaan hypnoottiseen rytmiin ja kietoo mielen toisteiseen melodiaan. Aivojen on helppo samaistua toisteisuuteen, kun mikään uusi ei katkaise lepotilaan asettuneiden aivojen raukeutta. Kun huomioinnin määrä vähenee, ahdistus ja harhailevat ajatukset katoavat. Äänet sulautuvat hitaisiin hierontaliikkeisiin ja luovat harmonisen ja turvallisen ilmapiirin.
 
Hierontakokonaisuus ammentaa inspiraatiota sekä ayurvedisestä perinteestä että indonesialaisesta Sea Malay -hieronnasta. Lisäksi hoidossa tehdään sivelyjä suurien sivellinten avulla, joiden höyhenenkevyt kosketus vaivuttaa täydellisen rentoutumisen tilaan. Hieno pysähtymisen ja uudistumisen kokemus!

hemmottelupaketit

Good night

GOOD NIGHT hemmottelupaketti 60€

Hoito aloitetaan 30min Hot Stone -kuumakivihieronnalla selän ja niska-hartia seudun alueella. Hieronnan jälkeen pääsee jatkamaan turvesaunan lämpöön. Hoidon jälkeen unen tulo on taattu. Hoito voidaan toteuttaa myös pariskunnille, ystäväporukoille tai ryhmille. Kysy tarjousta!

Beautiful

BEAUTIFUL hemmottelupaketti 55€

Rentouttava hoitopaketti sisältää ihotyypillesi sopivan [comfort zone] express kasvohoidon sekä pikamanikyyrin.

Ritual
RITUAL hemmottelupaketti 75€
 
Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvllä. Kylvyn jälkeen toteutetaan rentouttava Rituals mani- ja pedikyyri hierontoineen. Hoito on rentouttaa koko kehoa sekä kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa.
Lovely

LOVELY hemmottelupaketti 130€

Täydellinen hoitopaketti sisältää ihotyypillesi sopivan [comfort zone] kasvohoidon, basic jalkahoidon lakkauksineen sekä pikamanikyyrin. Lovely hemmottelupaketti on suosituin lahjakorttihoitomme!

käsi- & jalkahoidot

pika – manikyyri
Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kynnen lakkauksen ja loppuvoiteen.
royal – manikyyri
Rentouttava hoito kokonaisuus sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, naamio sekä hieronta, kynsien lakkaus ja loppuvoide. 
light – pedikyyri
Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää jalkojen kylvyn ja kuorinnan, kynsinauhojen hoidoon, kynsien viilauksen, hieronnan ja loppuvoiteen. Pedikyyriin on mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa käytetyn kynsilakan mukaansa.
basic – jalkahoito
Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja loppuvoiteen. Jalkahoitoon on mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa kynsilakan mukaansa.
royal – jalkahoito
Rentouttava ja täydellinen hoitokokonaisuus sisältää jalkojen kylvyn ja kuorinan, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Jalkahoitoon on mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa kynsilakan mukaansa. 

kynnet

akryylikynnet
CRYSTAL NAILS – akryylikynnet

Akryylikynnet ovat kauniit ja kestävät. Akryylimassa useimmiten tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta, jolloin se kuivuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa. Akryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, mikä ei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia, joten toisen kynnellä pysyy paremmin akryyli, toisen kynnelle geeli on parempi vaihtoehto. Yksi suuri vaikuttava tekijä on oman kynnen kosteuspitoisuus. Akryylikynnet voidaan poistaa kynsiteknikon toimesta.
 
Kotihoito-ohjeet:
• Muista hoitaa kynsiäsi, kynsinauhojasi ja käsien ihoa myös kotona oikeilla tuotteilla. Näin saat koko kädet näyttämään kauniilta pidempään sekä pidät oman kyntesi hyvänä akryylin alla.
• Kun peset käsiäsi, muista pestä myös kynnenaluset huolellisesti
• Älä revi kynsiä tai kynsinauhoja
• Suojaa kätesi kumihanskoilla käsitellessä vahvoja aineita, kuten siivouksen yhteydessä,
• Älä käytä kynsiä työvälineinä
• Ole varovainen nappuloiden ja painikkeiden kanssa
• Vältä kynsien turhaa näpräämistä ja viilaamista
• Kynsiä saa tarvittaessa lyhentää viilaamalla. Älä leikkaa
• Jos rakennekynsi irtoaa, katkeaa tai lohkeaa, voit poistaa rosoiset reunat ja terävät kulman hellävaraisesti viilaamalla. Tai varaa aika kynnen korjaukseen.
geelikynnet
MOSAIC – Geelikynnet
 
Geelikynsien geeli kovetetaan UV-tai LED-valon avulla oman kynnen päälle. Geeli muodostaa luonnollisen, suojaavan geelikuoren kynnen päälle. Geeli voidaan laittaa joko pelkästään oman kynnen päälle tai kynteen voidaan tehdä lisää pituutta. Geelikynsien etuna on myös kynsien joustavuus ja vahvuus sekä ne suojaavat tehokkaasti omaa luonnollista kynttä. Liuskottuville ja hauraille kynsille geelikynsistä on huomattava apu.
Huolellisesti tehdyt geelikynnet ovat kestävät ja voivat pysyä kauniina hyvinkin pitkään. Kynsien huoltoväli on yksilöllinen ja riippuu pitkälti omien kynsien kasvuvauhdista, kotihoidosta ja siitä miten paljon ja mitä käsillä tehdään. Geelikynsiä on joka tapauksessa hyvä huollattaa säännöllisesti, jotta kynnet pysyvät kauniina ja hyvä kuntoisina. Keskimääräinen huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. 3-5 viikossa kynnet kasvavat sen verran, että geeli ei enää pysty tukemaan tarpeeksi omaa kynttä.
 
Kotihoito-ohjeet:
• Muista hoitaa kynsiäsi, kynsinauhojasi ja käsien ihoa myös kotona oikeilla tuotteilla. Näin saat koko kädet näyttämään kauniilta pidempään sekä pidät oman kyntesi hyvänä akryylin alla.
• Kun peset käsiäsi, muista pestä myös kynnenaluset huolellisesti
• Älä revi kynsiä tai kynsinauhoja
• Suojaa kätesi kumihanskoilla käsitellessä vahvoja aineita, kuten siivouksen yhteydessä,
• Älä käytä kynsiä työvälineinä
• Ole varovainen nappuloiden ja painikkeiden kanssa
• Vältä kynsien turhaa näpräämistä ja viilaamista
• Kynsiä saa tarvittaessa lyhentää viilaamalla. Älä leikkaa
• Jos rakennekynsi irtoaa, katkeaa tai lohkeaa, voit poistaa rosoiset reunat ja terävät kulman hellävaraisesti viilaamalla. Tai varaa aika kynnen korjaukseen.
Kestolakkaus
Shellac-kestolakka levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan viilaamista, eikä poistettaessa poraamista eli ei vahingoita kynttä millään tavalla! Ammattilaisen tekemä lakkaus kestää ja pysyy kauniina ja kiiltävänä. Shellac kuivuu led-valon avulla muutamassa minuuttissa. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle. Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin.
 
Hoitolassa käytössä myös Lecente:n kestolakkasarja ja Mosaic Nail System:in geelilakkaussarja.
Poistata kestolakkaus tai rakennekynnet aina ammattilaisella! Kynsien irti repiminen itse voi aiheuttaa pitkäaikaisia ja kivuliaita kynsivaurioita. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija poistaa rakennekynnet hellävaraisesti vaurioittamatta oman kynnen pintaa. Poiston yhteydessä kynsimuotoilija myös ohjeistaa kynsien oikeanlaisesta hoidosta poiston jälkeen.

muut

sokerointi
Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Se sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kaikille ihoalueille. Sokeri on tehty 100% luonnollisista ainesosista eikä sen valmistusvaiheessa käytetä eläinkokeita.
 
Sokeri ei aiheuta allergisia reaktioita ja vahaan verrattuna sokeri on paljon ihoystävällisempi. Se ei liimaudu ihosoluihin vain poistaa karvan samalla kuorien ihon. Sokerointikäsittelyn jälkeen iho on silkinpehmeä. Sokeri lähtee ihosta lämpimällä vedellä eikä sen poistamiseen tarvita öljyjä tai muita puhdistusaineita. Iho ei jää sokeroinnin jälkeen tahmaiseksi.
 
Oikealla sokerointitekniikalla, jossa ihokarvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, pystytään poistamaan hyvin lyhyitä karvoja, jopa 2mm pituisia, eivätkä karvat katkeile. Yksi sokeroinnin suurista hyödyistä on myös se, että säännöllisesti tehtynä se hidastaa karvan kasvua ja karva myös muuttuu hennommaksi ja pehmeämmäksi. 
 
Kontraindikaatiot:
• Roaccutan lääkitys
• Koholla olevat luomet ja varsiluomet. Mikäli sokeroitavalla alueella on koholla olevia luomia, kierrämme ne.
• Isot mustelmat ja suonikohjut
• Syylät, herpes
• Auringon polttama iho
• Tuoreet arvet
• Tulehtunut akne kasvoilla tai selässä
 
Sokeroinnin jälkeen:
• Hoidon jälkeen tulisi välttää saunomista ja kovaa hikoilua aiheuttavaa urheilua noin vuorokausi
• Deodorantin käyttöä välttää vuorokausi kainalosokeroinnin jälkeen.
• Kasvosokeroinnin jälkeen ihon on hyvä antaa hengittää ilman tukkivia meikkejä.
• Ihon kosteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältyttäisiin sisäänkasvaneilta karvoilta. 
• Iho tulee suojata hyvin auringolta sokeroinnin jälkeen
• Ihoa kannattaa kuoria kotona sokerointi kertojen välissä. Kuorimalla ihoa karvat eivät kasva ihoon sisälle. Hoitopäivänä, edeltävänä päivänä ja seuraavana päivänä kuorintaa ei saa tehdä.
 
Riippuen sokeroidusta alueesta ja karvan pituudesta, suositellaan uusi sokerointiaika asiakkaalle. 
• Kainalo- ja bikinialueillla 3-5 viikkoa
• Säärissä 3-6 viikkoa
• Reisissä 6-8 viikkoa
• Käsivarsissa 8-10 viikkoa
• Selässa 4-6 viikkoa
• Kasvojen alueella 3-4 viikkoa
vitaliberata suihkurusketus
Suihkurusketus on turvallinen tapa ruskettua. Rusketus tehdään sumuttamalla spray-pistoolilla rusketusuutetta asiakkaan iholle. Uutteen vaikuttavat ainesosat ovat kasviperäisiä sokereita, jotka iholle tarttuessaan värjäävät ihon sarveiskerroksen, eli keratiinin. Lopputuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho ilman UV-säteitä. 
 
Nauti terveellisestä, 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Aine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa. 
 
Käyttämämme uute on lähes tuoksuton ja värisävyjä on kolme: vaalea, keskitumma ja tumma. Sävy valitaan ihonvärin ja toivotun rusketustuloksen mukaan. Varsinainen toimenpide kestää n. 5-10 minuuttia.
Hyvä rusketus kehittyy 6-8 tunnissa.
 
Rusketuksen kesto on yksilöllistä, yleensä se kestää noin 4-7 päivää. Tärkeää on kosteuttaa iho rusketuksen jälkeen kosteusvoiteilla/-öljyillä, jotka ehkäisevät ihon hilseilyä ja auttavat ylläpitämään rusketuksen pidempään sekä vaalenemaan tasaisesti. Hoitolassa on myös myynnissä tuotteita, joilla voi pidentää rusketuksen kestoa.