vartalo

Hetki itsellesi… Royal Beauty Spasta löydät hierojan sekä SKY-kosmetologit, joiden palveluvalikoimaan kuuluuvat niin lihasta rentouttava klassinen hieronta kuin koko vartalon rentouttavat ja hemmottelevat vartalohieronnat sekä -hoidot.

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat myös sokeroinnit, suihkurusketus, jalka- ja käsihoidot sekä rakennekynnet ja kynsien geelilakkaukset. Suunnittelemme sinulle juuri tarpeitasi vastaavan kauneudenhoitokokonaisuuden – yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Kehon terveys ja hyvä olo muodostavat koko hyvinvoinnin ytimen. Hemmotteluhetki on koko kehon hoitoa. Kun kehosi voi hyvin, myös mieli voi hyvin.  

hinnasto – vartalo

Kauneus- ja hyvinvointipalveluiden hinnat sisältävät alv 24%. Hierontapalveluiden hinnat sisältävät alv 0%. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

klassinen hieronta

25 min 30 €
50 min 43 €
80 min 63 €
110 min 83 €

Muut hieronnat

Purentalihas 50 min 50 €
Purentalihas 80 min 70 €
Intialainen päähieronta 49 €
Hot Stone 30 min 49 €
Hot Stone 60 min 69 €
Aromahieronta 69 €
Wellness kokovartalohieronta 79 €

hemmottelupaketit

RITUAL 89 €
DREAM 69 €
THE MOMENT 99 €

käsi- & jalkahoidot

PIKA – manikyyri 34 €
ROYAL – manikyyri 59 €
LIGHT – pedikyyri 49 €
BASIC – jalkahoito 64 €
ROYAL – jalkahoito 79 €
+ kynsien lakkaus (sis. lakkapullon) +5 €
Geelilakkaus varpaille, laitto / huolto 59 €

sokeroinnit

Kulmat 14 €
Ylähuuli 14 €
Leuka 14 €
Kainalot 25 €
Kädet 30 €
Selkä 25 €
Vatsa 25 €
Rinta 25 €
Bikini 30 €
Brassi 60 €
Sääret 30 €
Reidet 30 €

suihkurusketus

Sienna X, koko vartalo 34 €

kynnet

Rakennekynnet, laitto (alk.) 89 €
Rakennekynnet, huolto (alk.) 69 €
Rakennekynnet, poisto 39 €
Rakennekynnet, korjaus (per kynsi) 11 €
Oman kynnen vahvistus, laitto 69 €
Oman kynnen vahvistus, huolto 59 €
Geelilakkaus, laitto / huolto 59 €
Geelilakkaus, poisto 39 €

muut hinnastot

PALVELUT – VARTALO

hieronnat

Klassinen hieronta

Kehon terveys ja hyvä olo on hyvinvoinnin ydin. Hierontahetki on koko kehon hoitoa. Kun kehosi voi hyvin, myös mieli voi hyvin.

Hieronta helpottaa jännitystä, tasapainottaa, rauhoittaa hermostoa, nopeuttaa palautumista, ja on yleiselle hyvinvoinnilla tärkeä tuki. Klassisen hieronnan vaikutukset ovat hyvin kokonaisvaltaiset.

Suosittelemme sinulle klassista hierontaa jos
– kärsit niska-ja hartiasäryistä tai jännitys päänsärystä
– Haluat eroon lihaskrampeista ja lihaskivuista
– Haluat apua unettomuuteen tai olet stressaantunut
– Kuntoilet paljon ja teet fyysisesti raskasta työtä, tai toimistotyötä
– Haluat vain rentoutua ja hoitaa kehoasi

intialainen päänhieronta

INTIALAINEN päähieronta

Intialainen päähieronta on selän, käsien, hartioiden ja pään alueelle keskittyvää hierontaa. Intialainen päähieronta saa aikaan uskomattoman levollisen olon: ajatukset selkeytyvät ja lihaksesi rentoutuvat. Happea ja ravinteita kulkeutuu taas kehossa tehokkaasti.

Suosittelemme intialaista päähierontaa stressistä ja sen oireista kärsiville henkilöille. Siitä on tehokasta apua unettomuuteen, päänsärkyyn, jännitystiloihin ja ajatusten sekavuuteen. Hieronta myös nopeuttaa solujen uusiutumista päänahassa ja nopeuttaa siten hiusten kasvua.

hot stone kuumakivihieronta

HOT STONE kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimaksasta lihasten manipulointia. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa.

Hoito aktivoi lymfanesteiden ja veren kiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja. Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Kuumakivihierontaa suositellaan jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.

Kontraindikaatiot:
• Kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti
• Suonikohjut
• Diabeetikot
• Sydänsairaat
• Ohentunut iho
• Raskaana olevat
• Iho-ongelmat (psoriasis, akne)
• Juuri tehty leikkaus
• Turvotus
• Akuutti tulehdus
• Syöpä
• Flunssa ja kuume

purentalihashieronta

Jäykät purentalihakset aiheuttavat monenlaisia oireita. Leukaperät ovat usein kipeät ja arat, koska moni narskuttelee tai puree hampaitaan yhteen nukkuessaan. Leuka voi olla jumissa, jolloin suu ei aukea kunnolla. Lisäksi leuasta voi kuulua naksumista, kun sitä avataan ja suljetaan.

Kasvojen lihakset saattavat olla jumissa myös muualta kuin leuan alueelta. Esimerkiksi ohimoissa voi tuntua kireyttä tai särkyä. Puremalihasten kipu saattaa säteillä särkynä myös niskaan ja hartioihin.

Lisäksi esimerkiksi tinnitus, palan tunne kurkussa, huimaus ja muut tasapaino-oireet voivat johtua purentalihasten ongelmista. Epämääräisten oireiden ilmaantuessa kannattaa kääntyä ensimmäisenä yleislääkärin puoleen

Purentalihasten hieronnassa käsitellään kasvojen alue, purentalihakset poskien sisäpinnoilta sekä kaulan ja niska-hartiaseudun alue. Kasvojen alueella hieronta on hieman hellävaraisempaa kuin perinteinen hieronta. Osaan purentalihaksista ei pääse käsiksi kasvojen pinnalta, jolloin hieronta tapahtuu suun kautta. Poskien sisäpintojen hieronnan aikana hieroja käyttää kumihanskoja ja huolehtii hygieniasta tarkasti.

Purentalihasten hieronta elvyttää kasvojen ja pään alueen lihasten toimintaa sekä lievittää niiden jäykkyyttä ja kipua. Hieronta parantaa lihasten aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja purentalihakset rentoutuvat vähitellen.

käsi- & jalkahoidot

pika – manikyyri

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja loppuvoiteen. Manikyyriin mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac-kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa käytetyn kynsilakan mukaansa.

royal – manikyyri

Rentouttava hoito kokonaisuus sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, naamio sekä hieronta ja loppuvoide. Manikyyriin mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac-kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa käytetyn kynsilakan mukaansa.

light – pedikyyri

Rentouttava hoitokokonaisuus sisältää jalkojen kylvyn ja kuorinnan, kynsinauhojen hoidoon, kynsien viilauksen, hieronnan ja loppuvoiteen. Pedikyyriin on mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa käytetyn kynsilakan mukaansa.

basic – jalkahoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja loppuvoiteen. Jalkahoitoon on mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa kynsilakan mukaansa.

royal – jalkahoito

Rentouttava ja täydellinen hoitokokonaisuus sisältää jalkojen kylvyn ja kuorinan, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Jalkahoitoon on mahdollista ostaa myös kynsien lakkaus +5 € hinnalla tai Shellac kestolakkaus +35 € hinnalla. Asiakas saa hoidossa kynsilakan mukaansa.

hemmottelupaketit

Ritual

RITUAL hemmottelupaketti

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvllä. Kylvyn jälkeen toteutetaan rentouttava Rituals mani- ja pedikyyri hierontoineen. Hoito on rentouttaa koko kehoa sekä kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa.

Dream

DREAM hemmottelupaketti

Tämä hemmottelupaketti vie sinut rentouttavalle ja lämpimälle tunnin mittaiselle matkalle. Hämärä hoitohuone, kynttilöiden valo ja rentouttava musiikki houkuttelee sinut hoitopedille. Hoito aloitetaan selän kuorinnalla. Kuorinnan jälkeen rentoudutaan kuumien kivien lämmössä 30min HotStone hieronnalla. Hoito viimeistellään jalkaterien paineluhieronnalla.

The moment

THE MOMENT hemmottelupaketti

Tämä hemmottelipaketti on täydellinen stressipesu. Hämärässä hoitohuoneessa kynttilän valossa aloitamme hoidon lämpimäkkä jalkakylvyllä. Pehmitämme jalkojen ihoa kuorinnalla sekä kosteutamme rentouttavalla hieronnalla. Rentoutus jatkuu ihotyypin mukaisella [comfort zone] kasvohoidolla. Hoito viimeistellään hartia-decolte-kasvot-pää hieronnalla.

kynnet

geelikynnet

MOSAIC – Geelikynnet

Geelikynsien geeli kovetetaan UV-tai LED-valon avulla oman kynnen päälle. Geeli muodostaa luonnollisen, suojaavan geelikuoren kynnen päälle. Geeli voidaan laittaa joko pelkästään oman kynnen päälle tai kynteen voidaan tehdä lisää pituutta. Geelikynsien etuna on myös kynsien joustavuus ja vahvuus sekä ne suojaavat tehokkaasti omaa luonnollista kynttä. Liuskottuville ja hauraille kynsille geelikynsistä on huomattava apu.

Huolellisesti tehdyt geelikynnet ovat kestävät ja voivat pysyä kauniina hyvinkin pitkään. Kynsien huoltoväli on yksilöllinen ja riippuu pitkälti omien kynsien kasvuvauhdista, kotihoidosta ja siitä miten paljon ja mitä käsillä tehdään. Geelikynsiä on joka tapauksessa hyvä huollattaa säännöllisesti, jotta kynnet pysyvät kauniina ja hyvä kuntoisina. Keskimääräinen huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. 3-5 viikossa kynnet kasvavat sen verran, että geeli ei enää pysty tukemaan tarpeeksi omaa kynttä.

Kotihoito-ohjeet:
• Muista hoitaa kynsiäsi, kynsinauhojasi ja käsien ihoa myös kotona oikeilla tuotteilla. Näin saat koko kädet näyttämään kauniilta pidempään sekä pidät oman kyntesi hyvänä akryylin alla
• Kun peset käsiäsi, muista pestä myös kynnenaluset huolellisesti
• Älä revi kynsiä tai kynsinauhoja
• Suojaa kätesi kumihanskoilla käsitellessä vahvoja aineita, kuten siivouksen yhteydessä
• Älä käytä kynsiä työvälineinä
• Ole varovainen nappuloiden ja painikkeiden kanssa
• Vältä kynsien turhaa näpräämistä ja viilaamista
• Kynsiä saa tarvittaessa lyhentää viilaamalla, älä leikkaa
• Jos rakennekynsi irtoaa, katkeaa tai lohkeaa, voit poistaa rosoiset reunat ja terävät kulman hellävaraisesti viilaamalla tai varaa aika kynnen korjaukseen.

Geelilakkaus

Shellac-kestolakka levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan viilaamista, eikä poistettaessa poraamista eli ei vahingoita kynttä millään tavalla! Ammattilaisen tekemä lakkaus kestää ja pysyy kauniina ja kiiltävänä. Shellac kuivuu led-valon avulla muutamassa minuuttissa. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle. Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin. Hoitolassa käytössä myös Lecente:n kestolakkasarja ja Mosaic Nail System:in geelilakkaussarja.

Poistata kestolakkaus tai rakennekynnet aina ammattilaisella! Kynsien irti repiminen itse voi aiheuttaa pitkäaikaisia ja kivuliaita kynsivaurioita. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija poistaa rakennekynnet hellävaraisesti vaurioittamatta oman kynnen pintaa. Poiston yhteydessä kynsimuotoilija myös ohjeistaa kynsien oikeanlaisesta hoidosta poiston jälkeen.

muut

sokerointi

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Se sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kaikille ihoalueille. Sokeri on tehty 100% luonnollisista ainesosista eikä sen valmistusvaiheessa käytetä eläinkokeita.

Sokeri ei aiheuta allergisia reaktioita ja vahaan verrattuna sokeri on paljon ihoystävällisempi. Se ei liimaudu ihosoluihin vain poistaa karvan samalla kuorien ihon. Sokerointikäsittelyn jälkeen iho on silkinpehmeä. Sokeri lähtee ihosta lämpimällä vedellä eikä sen poistamiseen tarvita öljyjä tai muita puhdistusaineita. Iho ei jää sokeroinnin jälkeen tahmaiseksi.

Oikealla sokerointitekniikalla, jossa ihokarvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, pystytään poistamaan hyvin lyhyitä karvoja, jopa 2mm pituisia, eivätkä karvat katkeile. Yksi sokeroinnin suurista hyödyistä on myös se, että säännöllisesti tehtynä se hidastaa karvan kasvua ja karva myös muuttuu hennommaksi ja pehmeämmäksi.

Kontraindikaatiot:
• Roaccutan lääkitys
• Koholla olevat luomet ja varsiluomet. Mikäli sokeroitavalla alueella on koholla olevia luomia, kierrämme ne
• Isot mustelmat ja suonikohjut
• Syylät, herpes
• Auringon polttama iho
• Tuoreet arvet
• Tulehtunut akne kasvoilla tai selässä

Sokeroinnin jälkeen:
• Hoidon jälkeen tulisi välttää saunomista ja kovaa hikoilua aiheuttavaa urheilua noin vuorokausi
• Deodorantin käyttöä välttää vuorokausi kainalosokeroinnin jälkeen
• Kasvosokeroinnin jälkeen ihon on hyvä antaa hengittää ilman tukkivia meikkejä
• Ihon kosteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältyttäisiin sisäänkasvaneilta karvoilta
• Iho tulee suojata hyvin auringolta sokeroinnin jälkeen
• Ihoa kannattaa kuoria kotona sokerointi kertojen välissä.

Kuorimalla ihoa karvat eivät kasva ihoon sisälle. Hoitopäivänä, edeltävänä päivänä ja seuraavana päivänä kuorintaa ei saa tehdä.

Riippuen sokeroidusta alueesta ja karvan pituudesta, suositellaan uusi sokerointiaika asiakkaalle.
• Kainalo- ja bikinialueillla 3-5 viikkoa
• Säärissä 3-6 viikkoa
• Reisissä 6-8 viikkoa
• Käsivarsissa 8-10 viikkoa
• Selässa 4-6 viikkoa
• Kasvojen alueella 3-4 viikkoa

Sienna X suihkurusketus

Suihkurusketus on turvallinen tapa ruskettua. Rusketus tehdään sumuttamalla spray-pistoolilla rusketusuutetta asiakkaan iholle. Uutteen vaikuttavat ainesosat ovat kasviperäisiä sokereita, jotka iholle tarttuessaan värjäävät ihon sarveiskerroksen, eli keratiinin. Lopputuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho ilman UV-säteitä.

Nauti terveellisestä, 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Aine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa.

Käyttämämme uute on lähes tuoksuton ja värisävyjä on kolme: vaalea, keskitumma ja tumma. Sävy valitaan ihonvärin ja toivotun rusketustuloksen mukaan. Varsinainen toimenpide kestää n. 5-10 minuuttia. Hyvä rusketus kehittyy 6-8 tunnissa.

Rusketuksen kesto on yksilöllistä, yleensä se kestää noin 4-7 päivää. Tärkeää on kosteuttaa iho rusketuksen jälkeen kosteusvoiteilla/-öljyillä, jotka ehkäisevät ihon hilseilyä ja auttavat ylläpitämään rusketuksen pidempään sekä vaalenemaan tasaisesti. Hoitolassa on myös myynnissä tuotteita, joilla voi pidentää rusketuksen kestoa.