Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavasti ajankohtaisia ja laadukkaita kauneudenhoidon palveluita. Meille asiakkaan kuuntelu on ensiarvoisen tärkeää ja siitä syystä suunnittelemme palvelumme yksilöllisesti juuri sinua varten.

Laajasta kasvohoitovalikoimastamme löytyy täydellinen vaihtoehto jokaiselle ihotyypille ja valikoimaamme kuuluu myös laajasti erikoishoitoja, kuten mikroneulaus, karboksiterapia, plasmapen- ja täyteainehoidot.

Royal Beauty Spassa sinua palvelevat SKY-kosmetologit, sertifioidut ripsi- ja kynsiteknikot, microblading-artistit sekä meikkaajat. Osaamista ja ammattitaitoa useammalta osaamisalalta!

hinnasto – kasvot

Hinnat sisältävät alv 24%. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

beauty bar

POP IT OFF 29 €
LIGHT THERAPY 34 €
FRESH UP 39 €
GUA SHA 39 €
SUGAR ME 49 €
DEEP MOISTURE 49 €
THE GLOW 54 €

kasvohoidot

YOUNG 64 €
COMFORT FOR THE SKIN 74 €
DOUPLE PEEL 84 €

erikoiskasvohoidot

LED THERAPY 59 €
WOW MY EYES 74 €
HYDRA VACUUM 99 €
TIMANTTIHIONTA 79 €
ULTRAÄÄNI 79 €
KARBOKSITERAPIA 99 €
MIKRONEULAUS 139 €
PRX-T33 149 €
PRX-T33 + MIKRONEULAUS 229 €

hemmottelupaketit

RITUAL 79 €
DREAM 59 €
THE MOMENT 89 €

plasma pen

Yläluomet + harakanvarpaat  359 €
Alaluomet 299 €
Nasolabiat 199 €
Ylähuuli 199 €
Kasvojen alueet (alk.) 199 €
Vartalon alueet (alk.) 199 €

ripset & kulmat

Kulmien muotoilu 14 €
Kulmien värjäys 19 €
Ripsien värjäys 19 €
Ripsien ja kulmien värjäys 29 €
Lash lift 69 €
Brow lift 54 €

ripsienpidennykset

Laitto 119 €
Vaihtohuolto 79 €
Huolto 30 min 39 €
Huolto 60 min 54 €
Huolto 90 min 69 €
Tuuhennus 59 €
Megavolyymi laitto 169 €
Megavolyymi huolto 89 €
Pidennysten poisto 34 €

microblading & kestopigmentointi

MASTER microblading, laitto 259 €
MASTER microblading, touch up 159 €
PRO microblading, laitto 229 €
PRO microblading, touch up 109 €
POWDER BROWS kestopigmentointi  359 €
SOFTLINER kestopigmentointi 259 €
EYELINER kestopigmentointi 359 €
Kestopigmentointi, vahvistus 209 €

meikit

Päivä 39 €
Juhla 59 €
Hää (sisältää koemeikin) 79 €

värianalyysi

Värianalyysi  130 €

lävistykset

Korvien lävistys (sis. korvis 2 kpl)  48 €

muut hinnastot

PALVELUT – KASVOT

beauty bar

pop it off

POP IT OFF miiliumien poisto 29 €

Paljon pyydelty miiliumin poisto nyt omana palveluna.

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, ihon pehmityksen lämpimillä pyyhkeillä/höyryllä sekä kuorivalla naamiolla, miiliumin poiston (max. 5kpl), käsitellyn alueen desinfioinnin sekä rauhoittavat loppuvoiteet.

Emme poista miiliumeja silmänympäriltä. Mikäli sinulla on silmän ympärillä olevia miiliumeja, suosittelemme kääntymään lääkärin puoleen. Mikäli poistettavia miiliumeja on enemmän kuin 5kpl, suosittelemme sinua varaamaan Comfort For the Skin kasvohoitoon ja valitsemaan lisäpalveluksi mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Light therapy

LIGHT THERAPY valohoito kasvoille 34 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen LED valoterapian 20min sekä loppuvoiteet.

LED-valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Sen toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni- ja elastiinituotantoa. Soluja voidaan manipuloida eri tavoin eri valoaallonpituuksia käyttäen. Valoterapian avulla voidaan esimerkiksi hoitaa aknea, ihon tulehduksia, ryppyjä, velttoutta, epätasaista ihonsävyä ja pigmenttiläiskiä. LED-valoterapiaa käytetään myös leikkauksien jälkeen, koska iho paranee 50% nopeammin kuin ilman valoa! Hoidossa kiinnostavinta on se, ettei sen hoitovaikutus tapahdu vain sillä hetkellä, kun iholle kohdistetaan LED-valoa. Vaan hoidolla annetaan alku buustaus soluille toimimaan toivotun mukaisesti ja siksi vaikutus jatkuu myös hoidon jälkeen. Hoidolla voidaan hoitaa samankaltaisia iho-ongelmia kuin laserilla tai kovilla hapoilla, mutta hellävaraisemmin ja ilman sivuvaikutuksia. Tämän vuoksi voidaan sanoa, että LED-valoterapia on mullistanut kauneudenhoidon.

Punainen valo: Nuorennushoidot, ruusufinni, punakkuus. Aktivoi kollageenintuotantoa, pehmentää ihoa.
Sininen valo: Aknehoidot, poistaa tulehduksia.
Vihreä valo: Rauhoittava vaikutus, poistaa ihon tulehdustiloja.
Oranssi valo: Parantaa verenkiertoa, kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa.
Keltainen valo: Nuorennushoidot, parantaa imunestekiertoa ja verenkiertoa.
Violetti valo: Kirkastaa ihoa ja edistää ihon uudistumista.

Kontraindikaatiot:
– Raskaus
– Akuutti sairaus
– Syöpä
– Sydämen vajaatoiminta

Fresh up

FRESH UP 39 €

Välitöntä ja näkyvää muutosta kasvoille nopeasti ja edullisesti. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ripsien ja kulmien värjäyksen, kasvonaamion, päänahan paineluhieronta sekä loppuvoiteet.

Gua sha

GUA SHA kasvohieronta 39 €

Tehokas Gua Sha kasvohieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa edesauttaen kuona-aineiden poistumista kehosta. Se aktivoi myös kehon omaa puolustusjärjestelmää. Kasvoilla käsittely rentouttaa kasvolihakset, silottaa pienet pintarypyt, laskee turvotusta ja tehostaa voiteiden ja seerumien imeytymistä.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Gua Sha hieronnan decolte-kaula-kasvot sekä loppuvoiteet.

Sugar me

SUGAR ME kasvojen sokerointi 49 €

Sokeroinnilla poistetaan kasvojen iholta ihokarvat. Sokerointi kuorii ihoa, puhdistaa huokosia ja myös mustapäät saattavat tarttua sokeriin.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, koko kasvojen sokeroinnin, rauhoittavan naamion, päänahan paineluhieronnan sekä rauhoittavat loppuvoiteet.

Deep moisture

DEEP MOISTURE express kasvohoito 49 €

Syväkosteuttava pikakasvohoito on äärimmäisen hyvä kuivalle, hilseilevälle ja ikääntyvälle iholle. Sopii niin kertaluontoisena hoitona tai säännöllisesti kerran kuukaudessa. Hoidon pituuden vuoksi ihanteellinen niin raskaana olevalle kuin miehelle tai nuorelle ensimmäiseksi kasvohoidoksi.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväkosteuttavan naamion, päänahan paineluhieronnan sekä loppu voiteet.

The glow

THE GLOW express kasvohoito 54 €

THE GLOW kasvohoito on jalostettu julkkisten suosimasta Red Carpet -hoidosta. Kasvohoidossa kuorinta tehdään miedolla hapolla, jolla saadaan iho kuorittua ja kirkastettua ennen tärkeää menoa. Hoito ei vaadi palautumisaikaa ja on siksi ihanteellinen jopa samana päivänä ennen juhlia, häitä tai muuta tärkeää menoa. Meikki levittyy täydellisesti iholle!

Suosittelemme hoitoa myös kevyenä kuukausittaisena hoitona.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen happokuorinnan, kirkastava kasvonaamion, päänahan paineluhieronnan sekä loppuvoiteet.

kasvohoidot

Young

YOUNG nuoriso kasvohoito 64 €

YOUNG nuoren ihon kasvohoidossa tarkastelemme ihon kuntoa ja ohjaamme ihonhoidossa kokonaisvaltaisesti. Kasvohoito toteutetaan ihotyypin mukaisilla [comfort zone] ihonhoitotuotteilla.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen. Kasvohoito on tarkoitettu nuorelle alle 18 vuotiaalle.

Comfort for the skin

COMFORT FOR THE SKIN 74 €

Ihotyypin mukainen [comfort zone] kasvohoito. Hoito toteutetaan ihon kunnon ja haluttujen hoitotavoitteiden mukaisesti. Hoidot sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan hartia-decolte-kasvot-pää, naamion sekä loppuvoiteet. Lisäpalveluista voit valita mm. mekaanisen puhdistuksen, ripsien värjäyksen hoidon lisäksi.

REMEDY herkän ihon linja 
[comfort zone]:n Remedy on uusinta tutkimusta prebiooteista ja inflammaatiosta hyödyntävä hoito raihoittamaan ja vahvistamaan herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hoito auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa puolustautumaan paremmin sitä ärsyttäviltä sisäisiltä ja ulkoisilta tekijöiltä. Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen ja hyvältä tuntuva iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu reaktiivisuuden vähentyessä. 

HYDRAMEMORY kosteuttava linja
[comfort zone]:n syväkosteuttava kasvohoito, jonka vaikutuksesta iho napakoituu, kiinteytyy ja saa heleyttä. Hoito palauttaa epidermikseen oikein kosteuden, mikä näkyy myös ihon nuorekkuutena.

RECOVER TOUCH ravitseva linja 
[comfort zone]:n kosteuttava antioksidanttinen vitamiinikasvohoito, joka neutralisoi vapaita radikaaleja ja ravitsee kudosta. Hoidon tuloksena iho on rauhoittunut ja pehmeä, kosteustasapaino on palautunut ja vapaiden radikaalien määrä ihokudoksessa on huomattavasti vähentynyt. Vapaat radikaalit ovay yhdisteitä, jotka tuhoavat solurakenteita ja edesauttavat näin ihon ennen aikaista vanhenemista. Tehokkaat aktiiviaineet kosteuttavat ja korjaavat kuivaa, herkkää ja vaurioitunutta ihoa. Ihanteellinen aikuiselle iholle. 

ACTIVE PURENESS epäpuhtaan ihon linja
[comfort zone]:n puhdistava ja talineritystä tasapainottava kasvohoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Hoitoa suositellaan erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle sekä akneen taipuvaiselle iholle. Se sopii myös herkälle, kuivalle sekä aikuiselle iholle.

Douple peel

DOUPLE PEEL puhdistava ja uudistava kasvohoito 84 €

[comfort zone]:n uudistava alfa-hydroksihappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle. Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito, joka sopii erityisesti ikääntyneelle, mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. Hoito on myös hyvä valinta esimmäiseksi hoidoks silloin, kun kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitmanaa. Valitse tarvitaessa lisäpalveluksi mekaaninen puhdistus.

erikoiskasvohoidot

Led therapy

LED THERAPY valohoito kasvoille 59 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin kasvojen LED valoterapian 45min sekä loppuvoiteet.

LED-valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Sen toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni- ja elastiinituotantoa. Soluja voidaan manipuloida eri tavoin eri valoaallonpituuksia käyttäen. Valoterapian avulla voidaan esimerkiksi hoitaa aknea, ihon tulehduksia, ryppyjä, velttoutta, epätasaista ihonsävyä ja pigmenttiläiskiä. LED-valoterapiaa käytetään myös leikkauksien jälkeen, koska iho paranee 50% nopeammin kuin ilman valoa! Hoidossa kiinnostavinta on se, ettei sen hoitovaikutus tapahdu vain sillä hetkellä, kun iholle kohdistetaan LED-valoa. Vaan hoidolla annetaan alku buustaus soluille toimimaan toivotun mukaisesti ja siksi vaikutus jatkuu myös hoidon jälkeen. Hoidolla voidaan hoitaa samankaltaisia iho-ongelmia kuin laserilla tai kovilla hapoilla, mutta hellävaraisemmin ja ilman sivuvaikutuksia. Tämän vuoksi voidaan sanoa, että LED-valoterapia on mullistanut kauneudenhoidon.

Punainen valo: Nuorennushoidot, ruusufinni, punakkuus. Aktivoi kollageenintuotantoa, pehmentää ihoa.
Sininen valo: Aknehoidot, poistaa tulehduksia.
Vihreä valo: Rauhoittava vaikutus, poistaa ihon tulehdustiloja.
Oranssi valo: Parantaa verenkiertoa, kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa.
Keltainen valo: Nuorennushoidot, parantaa imunestekiertoa ja verenkiertoa.
Violetti valo: Kirkastaa ihoa ja edistää ihon uudistumista.

Kontraindikaatiot:
– Raskaus
– Akuutti sairaus
– Syöpä
– Sydämen vajaatoiminta

Wow my eyes

WOW MY EYES silmänympärysihon kasvohoito 74 €

WOW MY EYES  on todella tehokas silmänympärysihon kasvohoito kirkastamaan ja vaalentamaan tummentuneita silmänalusia, kiinteyttämään ja ravitsemaan silmänympärys aluetta.

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen ja kuorinnan, silmänympärysalueen mikroneulauksen+seerumin, silmänympärysihon naamion, voiteen, tehoseerumin hieronnan sekä koko kasvojen loppuvoiteet.

Hydra Vacuum

HYDRA VACUUM kasvohoito 99 €

HYDRA VACUUM kasvohoidolla voimme kiinteyttää, syväpuhdistaa, kirkastaa, vaalentaa, uudistaa ja kosteuttaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja sen voi toteuttaa minä vuodenaikana tahansa. 

Hoidolla saavutamme dramaattisia tuloksia, jotka näkyvät jo ensimmäisellä kerralla. Hoito toteutetaan ”ihoimurilla”. Alipaineen ja nesteen avulla puhdistamme huokoset sekä viemme hoidon tavoitteita tukevia ravintoaineita. 

Tarvittaessa epäpuhtauksia autetaan mekaanisella puhdistuksella. Hoidolle saadaan lisää tehoja happokuorinnalla +20 € sekä mikroneulauksella +50 €. Nämä ovat valittavissa lisäpalveluna.

TIMANTTIHIONTA

TIMANTTIHIONTA uudistava kasvohoito 79 €

Timanttihionta on tehokas kasvohoito, joka soveltuu epäpuhtaalle ja kiinteyttä kaipaavalle iholle sekä arville. Hoidossa ihon kuollut kerros kuoritaan timanttihionnan avulla, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. Ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Hoidon tulokset huomaa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Timanttihionta kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta timanttihiontalaitteella, seerumi, naamio ja loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjaus.

Merkittävät tulokset:
– Kuorii ja puhdistaa – uudistaa ja kiinteyttää
– Ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
– Siloittaa ryppyjä
– Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia

Kontraindikaatiot:
– Erittäin herkka ja couperoottinen iho
– Roaccutan -lääkekuuri tai muut ihoon vaikuttavat lääkitykset

Hoidon jälkeen:
– Hyvä kosteutus
– Vältä saunaa, hikoilua, aurinkoa, pakkasta ja solariumia

ULTRAÄÄNI

ULTRAÄÄNI syväpuhdistava kasvohoito 79 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen hoito, joka iroittaa kuollutta ihosolukkoa samalla syväpuhdistaen huokosia. Se auttaa vaikuttavia aineita imeytymään syvälle ihoon, kirkasten ja tasoittaen ihon väriä. Hoito vähentää turvotusta sekä vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa ja soluhengitystä. Suosittelemme hoitoa kaikille ihotyypeille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, höyrytys ja mekaaninenpuhdistus, seerumi, naamio ja loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjaus.

Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset:
– Erittäin tehokas ihonpuhdistus
– Syväpuhdistava vaikutus
– Poistaa kuolleet ihosolut
– Poistaa mustapäitä ja talia
– Uudistaa ihoa
– Kohottava vaikutus
– Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
– Vähentää epäpuhtauksia ja aknea
– Vähentää pigmenttimuutoksia
– Vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Kontraindikaatiot:
– Haavat, tulehdukset ja ihotaudit hoidettavalla alueella
– Sydän- ja verisuonisairaudet
– Teko- tai metalliosat hoitoalueella
– Pahanlaatuiset kasvaimet
– Raskaus
– MS-tauti
– Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
– Diabetes
– Epilepsia
– Pistoshoidot

KARBOKSITERAPIA

KARBOKSITERAPIA uudistava ja kiinteyttävä kasvohoito 99 €

Karboksiterapia on uusi hoitomuoto, jolla saadaan tehtyä erittäin tehokkaita kasvohoitoja. Hoidon tulokset ovat nähtävillä heti ensimmäisen hoito kerran jälkeen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina. Hoidon yhteydessä tehdään kemiallinen kuorinta tehostamaan hiilidioksin pääsyä ihon alle.

Hiilidioksidi on kaasu, jota esiintyy kehossamme. Se on aineenvaihdunnan sivutuote. Hiilidioksidin tehtävä kehossamme on laajentaa verisuonia, jotta runsashappinen ja – ravinteinen veri pääsisi esteettä virtaamaan kudoksiimme. Samalla verenkierto vilkastuu ja ravinteiden pääsy ihonalaiskudoksiin nopeutuu. Iho näyttää välittömästi terveemmältä ja pitkäaikaisvaikutuksen myötä ihon kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon rakenne paranee ja ihon pinta tasoittuu. Karboksiterapiassa imeytämme ihoon hiilidioksidia. Ihon alle vapautunut hiilidioksidi aiheuttaa Bohrin reaktion, jolloin solun pH laskee tai hiilidioksidi pitoisuus kasvaa.

Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, happokuorinta, karboksiterapia naamio, seerumi, loppuvoide sekä ihonhoidon ohjaus.

Tulokset:
– Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
– Tehokas ihon puhdistuminen
– Ihon kiinteytyminen
– Ihon pitkäaikainen kosteutuminen
– Verenkierron vilkastuminen
– Ihon kiinteytyminen ja rakenteen paraneminen
– Ihon epäpuhtauksien poistuminen
– Ihon värin tasoittuminen
– Tummien silmänalusten vaaleneminen parantuneen verenkierron seurauksena

Kontraindikaatiot:
– Raskaus
– Epilepsia
– Akuutti hiustenlähteminen
– Hengityselinsairaudet
– Erittäin korkea verenpaine
– Paikallinen infektio
– Acetazolamide (Edemox) tai diclofenamide (Glauconide) valmisteiden käyttö
– Akuutissa vaiheessa oleva syöpä / kemoterapiahoidot

MIKRONEULAUS

MIKRONEULAUS uudistava ja korjaava kasvohoito 139 €

Mikroneulaus on tehokas ja veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä, arpia tai maksaläiskiä. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. Mikroneulauksella saadaan pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein. Myös yhdellä hoitokerralla ihosta riippuen saadaan silmin nähtäviä hoitotuloksia aikaan. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen. Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset ilman komplikaatioita. Neulauksen jälkeen ihossa on neulakanavia, siksi ihoa ei saa kosketella. Ihoterapeutti suojaa ihon hoidon jälkeen.

Neulauksen jälkeen Sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:
– Saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n 12h ajan)
– Iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
– Ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoosi – seuraavaan 6 tuntiin.

Hoitokuurin aikana:
– Suosittelemme kuurin aikana käyttämään kosmetologin suosittelemia tuotteita.
– Sisäisesti C- vitamiininia. Sen saaminen on tärkeää, sillä sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia.

Kontraindikaatiot:
– Tulehdukset iholla
– Diabetes
– Raskaus

PRX-T33

PRX-T33 neulaton biorevitalisaatio alk. 149 €

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu yli 10 vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ. Tuotteella on yli miljoona suoritettua hoitoa.

PRX-T33 happohoidon hyödyt:

– Pigmenttimuutokset vaalentuvat
– Välitön ja huomattava lifting-vaikutus
– Ihohuokosten pienentyminen ja epäpuhtauksien väheneminen
– Uuden kollageenin ja elastiinin muodostuminen, ihon uusiutuminen tehostuu
– ihon sävyn tasoittuminen
– Ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin
– Juonteet ja arvet tasoittuvat
– Neulaton ja kivuton hoitomuoto
– Ei toipumisaikaa
– Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
– Patentoitu koostumus TCA 33%, H202 ja Kojic-happoa
– CE merkitty lääkinnällinen laite

Kontraindikaatiot:
– Tulehtunut ja ärtynyt iho
– Aktiivinen herpes ja akne
– Raskaus ja imetys
– Tali-ihottuma

Yksi hoitokerta vai sarjahoito?
Jo yhden hoitokerran jälkeen iholla on huomattavissa merkittäviä muutoksia. Hoito tehostaa ihon uudistumista, kirkastaa ihon väriä ja parantaa ihon laatua kokonaisvaltaisesti. Hoitotavoitteesta ja ihosta riippuen koulutettu Sky-Kosmetologi antaa tarvittaessa suosituksensa ihollesi sopivasta hoitomäärästä. Hoito voidaan toteuttaa 4-6krt sarjahoitona ja jatkaa hoitoa kuukauden välein ylläpitohoidolla tai toteuttaa sarjahoito 2krt vuodessa.

Hoidon jälkeen:
PRX-T33 hoidon jälkeen asiakkaalle annetaan kotihoito-ohjeet. On tärkeää, että ihoa hoidetaan vähintään kuuden päivän ajan PRX-T33 hoitoon kuuluvilla kotihoitotuotteilla. Hoidon hinta sisältää tarvittavat kotihoitotuotteet, mutta halutessaan asiakas voi ostaa tuotteet itselleen -10% alennuksella.

PRX-T33 & Mikroneulaus – Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
PRX-T33 hoito on yksinään jo tehokas hoitomuoto, mutta radikaalimpaan muutostarpeeseen siihen kannattaa yhdistää mikroneulaus. Mikroneulauksen ja PRX-T33 yhdistelmähoidon tulokset ovat verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin. Mikroneulauksella iholle saadaan aikaan pieniä kanavia, joiden kautta PRX-T33 happo imeytetään syvemmälle ihoon. Vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin yksittäisellä mikroneulauksella tai PRX-T33 hapolla yksinään. Yhdistelmä hoidolla saavutetaan upeita tuloksia mm. aknearpiin, venymäarpiin, pigmenttimuutoksiin ja iän tuoman veltostumisen hoitoon. Toipuminen vie muutaman päivän, jolloin iho voi hilseillä ja uusiutua tehokkaasti. Muutokset ovat huomattavissa hiljalleen, ihohuokoset supistuvat, ihon väri muuttuu tasaisemmaksi ja ihon laatu paranee.

Hinnasto
PRX-T33 happohoito – kasvot 149 €
+ lisäpalveluna kaula decolte 50 €

PRX-T33 + mikroneulaus – kasvot 229 €
+ lisäpalveluna kaula decolte 50 €

Sarjahoito 4. hoito -40 %. Hoidot toteutettava 1-4vk välein.

Hinnat sisältää kuuden päivän ihonhoito-ohjelman kotihoitotuotteet.

hemmottelupaketit

Ritual

RITUAL hemmottelupaketti 79 €

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvllä. Kylvyn jälkeen toteutetaan rentouttava Rituals mani- ja pedikyyri hierontoineen. Hoito on rentouttaa koko kehoa sekä kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa.

Dream

DREAM hemmottelupaketti 59 €

Tämä hemmottelupaketti vie sinut rentouttavalle ja lämpimälle tunnin mittaiselle matkalle. Hämärä hoitohuone, kynttilöiden valo ja rentouttava musiikki houkuttelee sinut hoitopedille. Hoito aloitetaan selän kuorinnalla. Kuorinnan jälkeen rentoudutaan kuumien kivien lämmössä 30min HotStone hieronnalla. Hoito viimeistellään jalkaterien paineluhieronnalla.

The moment

THE MOMENT hemmottelupaketti 89 €

Tämä hemmottelipaketti on täydellinen stressipesu. Hämärässä hoitohuoneessa kynttilän valossa aloitamme hoidon lämpimäkkä jalkakylvyllä. Pehmitämme jalkojen ihoa kuorinnalla sekä kosteutamme rentouttavalla hieronnalla. Rentoutus jatkuu ihotyypin mukaisella [comfort zone] kasvohoidolla. Hoito viimeistellään hartia-decolte-kasvot-pää hieronnalla.

ripset & kulmat

Lash lift

LASH LIFT ripsien kestotaivutus 69 €

Ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Kestotaivutus on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Sillä korostamme silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Ripsien kestotaivutus on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Käsittely on mahdollista uusia 8-12 viikon välein. Käsittelyn tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Kotihoito-ohjeet:
1) Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
2) Kosteuta ripsiäsi 1-2 krt päivässä kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä keratiinimaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
3) Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
4) Uuden kestotaivutuskäsittelyn voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Brow lift

BROW LIFT kulmien laminointi 54 €

BROW LIFT on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan kulmakarvojen syvähoidosta. Tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

Menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja BROW LIFT on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Ripsienpidennykset

Käytämme ripsienpidennyksissä kevyitä, pehmeitä ja laadukkaita synteettisiä ripsikuituja. Ripsipidennykset pysyvät 2-6 viikkoa, riippuen omien ripsien kasvusta.

Oikein tehtynä ja hoidettuna ripsienpidennyksiä voi pitää vuodesta toiseen. Ripsemme uudistuvat koko ajan eli joka päivä silmistämme putoaa muutama luonnonripsi. Ripsipidennyksiä on hyvä huollattaa 3-4 viikon välein, koska kun oma ripsi tulee tiensä päähän ja putoaa, putoaa myös ripsikuitu. Ripset eivät myöskään uusiudu molemmissa silmissä samaan tahtiin eli joskus saattaa toisesta silmästä lähteä ripsiä enemmän kuin toisesta. Ripsemme uusiutuvat ja putoavat myös ilman ripsienpidennyksiä eli pidennykset eivät aiheuta luonnonripsen putoamista. Pudonneen luonnonripsen tilalle kasvaa siis uusi ripsi eli ripsirivistöön ei jää koloa.

Ennen ripsilaittoon tai huoltoon tuloa:
– Ripsien tulee olla puhtaat. Kaikenlainen lika heikentää ripsien pysyvyyttä. Asiakkaalle suosittelemme Salon Volumen LASH SHAMPOO:ta ripsien puhdistukseen. Mikäli joudumme tekemään suuremman puhdistuksen ennen ripsien asennusta, veloitamme siitä 5 euroa.
– Älä käytä ripsiväriä/liimattavia tekoripsiä ennen ripsilaittoa/huoltoa. Niiden käyttö ennen ripsienlaittoa voi vaikuttaa pysyvyyteen radikaalisti, sillä ripsivärien sisältämät vahat ja liimat jäävät herkästi ripsien pintaan eivätkä päästä liimaa ripsien ensimmäisestä suomukerroksesta eteenpäin, joka tarkoittaa, että ripsi jää pintakiinnitykselle eikä muodostunut liimasauma ole kestävä. Suositeltua on, että saman päivän aikana ei ripsiväriä olisi käytetty ollenkaan.

Ripsipidennyksien kotihoito-ohje:
– Puhdista ripset huolellisesti päivittäin veden ja puhdistustuotteen kanssa. Pelkkä vesi ei poista luomen reunaan kertyvää uusiutuvaa ihosolukkoa, ilmansaasteita, rasvaa tai meikin jäämiä. Käytä ripsiin vain niille suunniteltua puhdistusainetta.
– Harjaa ripset kuivana ja säännölisesti ripsiharjalla, kerran päivässä.
– Vältä öljypitoisia tuotteita
– Vältä pumpulia ja vanua silmissä eli poista meikit vain nukkaamattomilla tuotteilla.
– Vältä mekaanista rasitusta kuten silmien hankaamista ja koskettelua.
– Älä käytä ripsentaivuttimia.

Meillä huoltojen hinnat menevät käytetyn ajan mukaan. Asiakas saa itse päättää kuinka usein käy huollossa ja kuinka pitkän huollon haluaa. Suosituksemme ovat:
– 30min huolto -> Kun kaipaat pientä paikkausta
– 60min huolto -> 3 viikon välein
– 90min huolto -> 4-5 viikon välein
– Vaihtohuolto 60-105min -> Kun sinulla on jo ripsienpidennykset, mitkä ovat muualla laitettu. Muutoin emme voi antaa ripsille takuuta.

Suositukset ovat vain suosituksia, koska kaikilla pysyvyys on henkilökohtaista. Pysyvyyteen vaikuttavat mm. hormonaaliset syyt, vahvat lääkekuurit, lasimainen ripsi. Osalla asiakkaista riittää 60min huolto viiden viikon välein, osa taas käyvät kolmen viikon välein.

Tekemillemme ripsipidennyksille annamme pysyvyys takuun. Mikäli ripset ovat harventuneet viikon sisään huomattavasti tai ripsirivistössä on selkeitä koloja, jotka eivät ole uusiutumisen aiheuttamia, reklamoimme ripset. Takuun annamme ainoastaan, mikäli ripset ovat olleet laittoon/huoltoon tullessa puhtaat, olet puhdistanut ne oikein sekä olet ollut meihin viikon sisällä yhteydessä. Pikahuolloille emme anna takuuta, koska kyseessä ei ole täysipitkä huolto.

Ripsien tuuhennos

Ripsien tuuhennos 59 €

Ripsien tuuhennokset ovat kuin ripsien pidennykset, mutta kuituja asennetaan ainoastaan 1/4 osa. Tuuhennokset ovat todella luonnolliset. Asennukseen varataan 60min ja tuuhennokset kestävät 1-3 viikkoa. Tuuhennoksille emme anna pysyvyys takuuta, koska kuituja asennetaan niin vähän. Tuuhennos sopii heille, jotka empivät ripsipidennysten ottamista ja haluavat alkuun testata pidennyksiä. Hyvä vaihtoehto myös juhliin.

Pidennysten poisto

Ripsienpidennysten poisto 30 €

Poistata ripset aina ammattilaisella. Älä lähde poistamaan ripsiä itse repimällä, sillä se saattaa pahimmillaan vaurioittaa omia ripsiä pysyvästi.

Muut

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10-12kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan 10kk jälkeen yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.

Ennen toimenpidettä:
– Tule toimenpiteeseen ilman kulmameikkiä.
– Älä käytä 48h ennen toimenpidettä aspiriinia, ibuprofeiinia tai muita kipulääkkeitä tai verenohennuslääkkeitä. Myös muita lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.
– Älä käytä alkoholia 48h ennen toimenpidettä.
– Kuukautta ennen toimenpidettä lopeta tuotteiden käyttö kulmien alueella, mitkä sisältävät Retin A:ta.
– Viikon ajan ennen toimenpidettä vältä ihonhoito tuotteita, jotka sisältävät AHA:ta.
– Suosittelemme lopettamaan anti-age tuotteiden käytön kulma-alueella kahta viikkoa ennen toimenpidettä.
– Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on.
– Älä nypi kulmakarvoja ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.
– Kerro microblading -ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (HUOM! myös raskaus, imetys yms.)

Toimenpiteen jälkeen:
Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen:
1) ihon pintakerroksen parantuminen;
2) kuolleen ihon kuoriutuminen;
3) pigmentin väheneminen.

2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän microblading -ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

– Käsittele kulmia hellästi äläkä revi kuollutta ihoa tai rupea. Kulmiin ei saa koskea likaisilla käsillä! Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella.
– Käytä kulmien alueella tekijän suosittelemaa voidetta. Rasvaa voi levittää muutaman tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle.
– Suojaa kulmiasi 72h toimenpiteen jälkeen sekä vältä koskettelua, koska iho on vielä silloin herkkä ja haavat avoinna, jolloin bakteerit pääsevät helpommin ihon alle.
– Vältä saunomista, kovaa hikoilua ja uimahalleissa uimista.
– Älä myöskään laita mitään meikkiä tai anti-age tuotteita kulmiin viikkoon, mieluten 10 vuorokauteen.
– Vältä solariumia vähintään viikko microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös aurinkoa.
– Älä epäröi ottaa yhteyttä! Ei ole tyhmiä kysymyksiä ja aina kun tunnet tarvetta kysyä mitä tahansa, niin microblading -ammattilaisemme vastaavat mielellään kysymyksiisi.
– Toimenpiteen jälkeen kulmat ovat asiakkaan vastuulla.

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!

Ajanvaraus:
Microblading toimenpide on kaksivaiheinen, mikä koostuu 1. kerran microblading toimenpiteestä sekä TouchUpista. Molemmat ajat täytyy varata samalle tekijälle!
– Varaa Microblading 1. kerta, hoito kestää noin 2 h
– Varaa hintaan sisältyvä ja välttämätön TouchUp -aika 4-8 viikon päähän 1. hoitokerrasta. On erityisen tärkeää, että aika ei veny pidemmälle, otathan siis huomioon mahdolliset lomareissut. Hoito kestää 1 h. Mikäli Touch Up:ia ei tehdä 4-8 viikon aikana, on toimenpiteen hinta 75 €.
– Mikäli haluat varaa aika vapaaehtoiseen konsultointiin, onnistuu ajanvarauksesta tai soittamalla 040 163 5606.

Ajanvarauslistat täyttyvät vauhdilla, joten varaa kaikki ajat samalla kertaa samalle tekijälle, lyhyemmällä varoitusajalla TouchUp -aikaa on mahdoton löytää ajoissa. Mikäli aikaa ei siirretä tai peruta 24 h ennen toimenpidettä, laskutamme 50 % hoidon hinnasta.

Hinnastostamme löytyy tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa:
– MASTER microblading – tekijänä vuonna 2017 kouluttautunut kosmetologi
– PRO microblading – tekijänä vuonna 2019 kouluttautunut tekijä

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnin tehdään pigmentointikoneella, jonka avulla ihoon viedään pigmentointiin tarkoitettua pigmenttiä. Käytössämme olevat pigmentit ovat tutkittuja ja turvallisia sekä täyttävät 01/2022 astuneen lain vaatimukset. Kestopigmentoinnit kestävät ihotyypistä ja käytetystä tekniikasta riippuen 2-5 vuotta. Ikäraja toimenpiteelle on 18 vuotta.

1. Tutustu sivujemme infoon
2. Valmistaudu pieneen punoitukseen sekä hetkellisesti tummiin kulmiin
3. Saavu mielellään ilman meikkiä. Asiakas wc:ssä on miellä myös ihon puhdistustuotteet käytettävissä
4. Vältä aspiriinin ja ibuprofeiinin käyttöä 48h ennen käsittelyä
5. Älä käytä alkoholia 48h ennen toimenpidettä
6. Vältä kofeiinipitoisia tuotteita samana päivänä
7. Vältä Retin A:ta sisältäviä tuotteita (tretinoiinia)
8. Vältä noin viikon ajan AHA-ihonhoitotuotteita toimenpidealueella
9. Älä luovuta verta samana päivänä
10. Ole avoin terveyteen vaikuttavista asioista -> kontraindikaatiot

Kontraindikaatiot:
– Lääkekuurin tai -hoidon aikana (Vain lääkärin kirjallisella luvalla)
– Krooninen sairaus ( Vain lääkärin kirjallisella luvalla)
– Virus tai bakteerin aiheuttama infektio
– Roaccutan lääkitys
– Peniciliinin käyttö
– Verenvuototauti, verenohennuslääkitys
– Keloidit
– Raskaus, imetys

Hoidon jälkeen:
On erityisen tärkeää pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä saunaa, aurinkoa, voimakasta hikoilua, uima-altaita sekä solariumia toimenpiteen jälkeen. Kestopigmentoinnin jälkeen noudatamme kuivaparantumista. Kulmia ei rasvata jälkihoitotuotteilla!

24 tunnin aikana käsittelystä vältä kulmien kastelua ja koskettelua.

24 tunnin jälkeen voit käydä suihkussa, mutta ihanteellisinta olisi välttää kulmakarvojen kastumista ja alueen viomakasta hikoilua 1-4 päivän ajan.

Tulevina päivinä käsitellylle alueelle kehittää rupea ja väri tummenee sekä kapenee. Muodostunutta rupea ei saa raapia tai nyppiä pois. Vältä kulmien alueella meikkiä, puhdistusaineita, saunaa ja kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, jotka saattaa aiheuttaa mekaanista kosketusta kulmille.

Seuraavan 2 viikon ajan vältä kulmien altistumista auringolle ja solariumme

Mitä paremmin hoidat ja noudatat jälkihoito-ohjeita, sitä kauemmin väri kestää iholla.

POWDER BROWS kulmien kestopigemntointi
SOFT LINER ripsityven täyttö
EYELINER ripsityven täytte sekä ripsien yläpuolen rajaus.

Plasma pen

MIKÄ ON PLASMA PEN -KÄSITTELY?

Plasmahoidossa muodostuu hyvin pieni plasmakaari ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblastejaIholle johdettu energia muodostaa pienen ruven. Lopulta ylimääräinen iho kuivuu pois muodostaen pieniä rupia, jotka hilseilevät viikon kuluessa. Uutta kollageenia muodostuu enintään 6 kuukauden ajan.

ONKO KÄSITTELY TURVALLINEN?
Plasmakynä on yksi ensimmäisistä maailmassa joka käyttää plasman kaaren matalataajuista energiaa. Tämä mahdollistaa lievän ja matalimman käsittelyjäljen kuin perinteisten lämpölaitteiden jälki. Sen edut ovat tiukentava vaikutus, joka mahdollistaa paremmat tulokset ja nopeamman paranemisprosessin asiakkaalle. Plasmakynää voidaan käyttää useimmilla ihotyypeillä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja ne ovat mainittuna myöhemmin.

MITÄ KÄSITELLÄÄN?
– Silmäluomet (ei liikkuva luomi), sekä ylä- ja alaluomet
– Ns. harakanvarpaat
– Nasolabiat, sibeliusrypyt ja suunympärysrypyt
– Raskausarvet
– Poskissa ja korvien edessä olevat rypyt
– Aknearvet tai muut arvet

SATTUUKO PLASMAKÄSITTELY?
Ei. Hoitoalue puudutetaan huolellisesti ennen käsittelyä.

KUINKA KAUAN TULOKSET KESTÄVÄT?
Tulokset kestävät n.5-10 vuotta, riippuen iästä, ihosta ja elämäntavoista. Kollageenin hajoaminen tapahtuu luonnollisella vanhenemisprosessilla. Luonnolliset ja ulkoiset tekijät vaikuttavat kollageenin hajoamiseen, kuten UV-altistus ja tupakointi. Ihomme ikääntyy koko ajan ja ikävä kyllä sitä ei voi pysäyttää. Lopputulos riippuu kuitenkin hoidettavasta alueesta ja siitä miten paljon esim. silmäluomilla on ylimääräistä ihoa. Käsittelyn voi uusia tarvittaessa noin puolen vuoden kuluttua.

MITÄ TAPAHTUU HOIDON JÄLKEEN?
Punoitus, turvotus, kuivuuden tunne ja lievä kutina ovat yleisiä haittavaikutuksia ja niitä on odotettavissa hoidon jälkeen. Turvotusta kannattaa lieventää laittamalla kylmää (ei märkää) useasti parin päivä ajan. Kun iho alkaa parantua, voi esiintyä kutinaa. Reilun viikon jälkeen kun pienet ruvet ovat irronneet, iho punoittaa vielä muutaman viikon. On erittäin tärkeää, että iho suojataan päivittäin aurinkovoiteella ja vältellään suoraa uv-säteilyä. Hoito kannattaakin ajoittaa niin, että lomareissu etelään on vasta muutaman kuukauden kuluttua hoidosta.

MITEN HOIDAN KOTONA?
Niin kauan kun ruvet ovat iholla, hoidetulle alueelle ei saa laittaa mitään. Ei meikkiä, vettä, voiteita. Myöskään kovaa hikiliikuntaa ei kannata harrastaa, saunominen ja uinti on myös kielletty. Rupia ei missään nimessä saa myöskään irroittaa itse, seurauksena tästä on arpeutuminen ja isompi rupi. Anna siis ruven irrota itsestään ja suojaa iho tämän jälkeen.

PLASMA PEN VS. KIRURGINEN LEIKKAUS
– Ei viiltoja – alhainen riski
– Ei ihon ohenemista
– Ei ompeleita
– Lyhyt toipumisaika
– Huomattavasti edullisempi
– Nopea ja helppo hoitomuoto

KENELLE HOITOA EI SUOSITELLA?
– Ihottuma tai ihorikko hoidettavalla aluella
– Herpes (tarvitsee estolääkityksen)
– Raskaus ja imetys
– Ongelmat arven muodostumisessa
– Sydämentahdistin
– Vakava verenvuotoriski

Sinun tulee olla terve hoitoon tullessasi, koska pienikin tulehdus elimistössä pidentää paranemisprosessia.

YLÄLUOMET + HARAKAN VARPAAT 359€
ALALUOMET 299€
NASOLABIAT 199€
YLÄHUULI 199€
KASVOJEN ALUEET alk. 199€
VARTALON ALUEET alk. 199€

korvien rei'itys

INVERNESS on suosituin korvien rei’itys menetelmä maailmassa. Erittäin helppokäyttöinen, 100% steriili, nikkelitön, kivuton ja laadukas korvien rei’itysjärjestelmä, joka on valmistettu USA:ssa. Hinta 48 €, sis. 2 kpl korviksia.

Menetelmä:
• Korvakoru painetaan instrumentilla hellävaraisesti korvakorun läpi. Rei’itys on äänetön, helppo ja kivuton.
• Patentoidun menetelmän ansioista ainoastaan kertakäyttöinen kapseli – ei koskaan instrumentti – koskettaa korvaa. Turvallista asiakkaalle.
• Vain 0,8 mm ohut suojattu, terävä tappiosa tekee helpon, miellyttävän ja kivuttoman rei’ityksen.

Värianalyysi

Uutta hehkua oikeilla väreillä!

Värillä on väliä! Kun pukeudut oikeisiin väreihin, iho hehkuu kauniina, näytät hyvinvoivalta ja nuorekkaalta. Väärät värit puolestaan saavat ihon näyttämään kalpealta, kirjavalta tai samealta. Varjot, tummat silmänaluset ja rypyt korostuvat. Värianalyysissa pääset itsekin toteamaan, mitä oikeat ja väärät värit saavat aikaan ihollasi. 

Värianalyysissa selvitetään ihon pohjaväri, jonka perusteella ihmiset jaetaan neljään eri ryhmään: kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen. Kun oma värimaailma on selvillä, analyysista saa mukaansa väripaletin, jonka avulla oikean väristen vaatteiden, asusteiden ja meikkien ostamisesta tulee helpompaa.