Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavasti ajankohtaisia ja laadukkaita kauneudenhoidon palveluita. Meille asiakkaan kuuntelu on ensiarvoisen tärkeää ja siitä syystä suunnittelemme palvelumme yksilöllisesti juuri sinua varten.

Laajasta kasvohoitovalikoimastamme löytyy täydellinen vaihtoehto jokaiselle ihotyypille ja valikoimaamme kuuluu myös laajasti erikoishoitoja, kuten mikroneulaus, karboksiterapia, plasmapen- ja täyteainehoidot.

Royal Beauty Spassa sinua palvelevat SKY-kosmetologit, sertifioidut ripsi- ja kynsiteknikot, microblading-artistit sekä meikkaajat. Osaamista ja ammattitaitoa useammalta osaamisalalta!

hinnasto – kasvot

Hinnat sisältävät alv 24%. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

kasvohoidot

EXPRESS 40 €
REMEDY 69 €
HYDRAMEMORY 69 €
RECOVER TOUCH 69 €
ACTIVE PURENESS 69 €
DOUBLE PEEL 79 €
ACTIVE LIFT 89 €
/SKIN REGIMEN/ 89 €
YOUNG 59 €

erikoiskasvohoidot

TIMANTTIHIONTA 79 €
ULTRAÄÄNI 79 €
KARBOKSITERAPIA 90 €
MIKRONEULAUS 130 €
ATRAUMAATTINEN 90 €

PRX-T33 -happohoidot

Kasvot 140 €
Kasvot, kaula & decolte 180 €
PRX-T33 & mikroneulaus – kasvot 220 €
PRX-T33 -hoitopaketti* 600 €

* Paketti sisältää 4krt PRX-T33 sarjahoidon sekä hoitoa tukemaan tarvittavat ihonhoitotuotteet.

PRX-T33 SARJAHOITO 4 – 6 KRT ALK. 470€

kasvot / kasvot, kaula & decolte

1. hoitokerta 140 / 180 €
2. hoitokerta 140 / 180 €
3. hoitokerta 140 / 180 €
4. hoitokerta 50 / 90 €
5. hoitokerta 110 / 150 €
6. hoitokerta 110 / 150 €

hemmottelupaketit

BEAUTIFUL 55 €
GOOD NIGHT 60 €
RITUAL 75 €
LOVELY 130 €

meikit

Päivä 30 €
Juhla 50 €
Hää (sisältää koemeikin) 75 €

ripset & kulmat

Kulmien muotoilu 10 €
Kulmien värjäys + muotoilu 15 €
Ripsien värjäys 17 €
Ripsien ja kulmien värjäys 25 €
YUMI LASHES – kestotaivutus 75 €
YUMI BROWS – kulmien laminointi 55 €

ripsienpidennykset

Laitto 120 €
Vaihtohuolto 75 €
Huolto 30 min 30 €
Huolto 60 min 50 €
Huolto 90 min 60 €
Tuuhennus 50 €
Megavolyymi laitto 160 €
Megavolyymi huolto 80 €
Pidennysten poisto 30 €

microblading

MASTER – laitto 250 €
MASTER – touch up alle 12 kk 100 €
MASTER – touch up yli 12 kk 125 €
PRO – laitto 220 €
PRO – touch up alle 12 kk 75 €
PRO – touch up yli 12 kk 100 €

plasma pen

Yläluomet+harakanvarpaat  350 €
Alaluomet 300 €
Nasolabiat 250 €
Huulten ympärys 200 €
Muut kasvojen alueet (alkaen) 200 €
Vartalon alueet (alkaen) 200 €
– yhdistä kaksi aluetta, edullisempi -50%

täyteainehoidot

Hyaluron Pen 250 € / ml

lävistykset

Ilmainen korvien rei’itys, ostaessasi korvakorut  22 € / kpl

muut hinnastot

PALVELUT – KASVOT

kasvohoidot

express

EXPRESS pikakasvohoito 40€

Pikakasvohoito, jossa valitaan juuri sinun ihollesi sopivat [comfort zone] hoitotuotteet. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen. Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona tai ylläpitävänä hoitona. Hoito soveltuu myös miehille ja raskaana oleville.

remedy

REMEDY herkän ihon kasvohoito 69€

[comfort zone]:n Remedy on uusinta tutkimusta prebiooteista ja inflammaatiosta hyödyntävä hoito rauhoittamaan ja vahvistamaan herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hoito auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa puolustautumaan paremmin sitä ärsyttäviltä sisäisiltä ja ulkoisilta tekijöiltä. Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen ja hyvältä tuntuva iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu reaktiivisuuden vähentyessä. Hoidossa myös mieli ja keho rentoutuu.

hydramemory

HYDRAMEMORY kosteuttava kasvohoito 69€

[comfort zone]:n syväkosteuttava kasvohoito, jonka vaikutuksesta iho napakoituu, kiinteytyy ja saa heleyttä. Hoito palauttaa epidermikseen oikean kosteuden, mikä näkyy myös ihon nuorekkuutena. Hoidon hyödyt vahvistuvat miellyttävän comfort touch face -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee ja päänahka.

RECOVER TOUCH

RECOVER TOUCH ravitseva kasvohoito 69€

[comfort zone]:n kosteuttava antioksidanttinen vitamiinikasvohoito, joka neutralisoi vapaita radikaaleja ja ravitsee kudosta. Hoidon tuloksena iho on rauhoittunut ja pehmeä, kosteustasapaino on palautunut ja vapaiden radikaalien määrä ihokudoksessa on huomattavasti vähentynyt. Vapaat radikaalit ovat yhdisteitä, jotka tuhoavat solurakenteita ja edesauttavat näin ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tehokkaat aktiiviaineet kosteuttavat ja korjaavat kuivaa, herkkää ja vaurioitunutta ihoa. Ihanteellinen aikuiselle iholle. Hoidon hyödyt vahvistuvat miellyttävän comfort touch face -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee ja päänahka.

ACTIVE PURENESS

ACTIVE PURENESS epäpuhtaan ihon kasvohoito 69€

[comfort zone]:n puhdistava ja talineritystä tasapainottava kasvohoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Hoitoa suositellaan erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle sekä akneen taipuvaiselle iholle. Se sopii myös herkälle, kuivalle sekä aikuiselle iholle. Hoidon hyödyt vahvistuvat miellyttävän comfort touch face -kasvohieronnan myötä, jossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee ja päänahka. Jos mekaaniselle puhdistukselle on tarvetta, valitse se hoidon valitsemisen jälkeen lisäpalveluista.

DOUBLE PEEL

DOUBLE PEEL puhdistava ja uudistava kasvohoito 79€

[comfort zone]:n uudistava alfa-hydroksihappohoito samealle ja epäpuhtaalle iholle. Väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle tarkoitettu hedelmähappohoito, joka sopii erityisen hyvin ikääntyneelle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Hoito sopii hyvin otettavaksi aina vuodenaikojen vaihtuessa sekä silloin, kun kasvohoidosta on jo pidemmän aikaa. Hoito on myös hyvä valinta ensimmäiseksi hoidoksi silloin, kun kasvoilla on paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitamaan. Valitse myös lisäpalveluista tarvittaessa mekaaninen puhdistus.

ACTIVE LIFT

ACTIVE LIFT ikääntyneen ihon kasvohoito 89€

[comfort zone] Sublime skin active lift kasvohoito työskentelee monivaikutteisesti ihon arkkitehtuurin parantamiseksi. Se on hyvä valinta ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta sekä pehmentää juonteita. Active lift sisältää erityisen Active lift massage -hieronnan. Myös hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan.

/SKIN REGIMEN/

/SKIN REGIMEN/ uudistava ja voimaannuttava kasvohoito 89€

/skin regimen/ Urban Longevity Facial on kasvohoitokonsepti, joka on kehitetty nykypäivän kiivastahtista elämää viettävälle ihmiselle. Hoidossa käytettävien tuotteiden on kliinisesti todistettu vähentävän stressin vaikutuksia ihoon ja mieleen, ja niillä on saasteilta suojaava vaikutus.

Hoidossa hyödynnetään erityisiä hierontatekniikoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa Qigong-hieronnasta ja Rolling Roulage-sidekudoshieronnasta, terapeuttista /skin regimen/ Macro Waves Sound -äänimaailmaa, tehokasta hedelmähappokuorintaa sekä tasapainottavaa ja lataavaa eteeristen öljyjen sekoitusta. Hoito räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen valitsemalla iholle sen tarpeiden mukaiset tehobuusterit.

Hoito on täydellinen valinta stressaantuneelle iholle vastustamaan elämäntavoista johtuvaa nopeutunutta ihon ikääntymistä. Hoidon jälkeen ihosi ja mielesi on voimaantunut ja olet valmis kohtaamaan kiireiset päiväsi paremmin.

YOUNG

YOUNG nuoriso kasvohoito 59€

YOUNG nuoren ihon kasvohoidossa tarkastelemme ihon kuntoa ja ohjaamme ihonhoidossa kokonaisvaltaisesti. Kasvohoito toteutetaan ihotyypin mukaisilla [comfort zone] ihonhoitotuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen.

erikoiskasvohoidot

TIMANTTIHIONTA
TIMANTTIHIONTA uudistava kasvohoito 79€ 
 
Timanttihionta on tehokas kasvohoito, joka soveltuu epäpuhtaalle ja kiinteyttä kaipaavalle iholle sekä arville. Hoidossa ihon kuollut kerros kuoritaan timanttihionnan avulla, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. Ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Hoidon tulokset huomaa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Timanttihionta kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta timanttihiontalaitteella, seerumi, naamio ja loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjaus.
 
Merkittävät tulokset:
• Kuorii ja puhdistaa – uudistaa ja kiinteyttää
• Ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
• Siloittaa ryppyjä
• Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
Kontraindikaatiot:
• Erittäin herkka ja couperoottinen iho
• Roaccutan -lääkekuuri tai muut ihoon vaikuttavat lääkitykset
  
Hoidon jälkeen:
• Hyvä kosteutus
• Vältä saunaa, hikoilua, aurinkoa, pakkasta ja solariumia
ULTRAÄÄNI
ULTRAÄÄNI syväpuhdistava kasvohoito 79€
 
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen hoito, joka iroittaa kuollutta ihosolukkoa samalla syväpuhdistaen huokosia. Se auttaa vaikuttavia aineita imeytymään syvälle ihoon, kirkasten ja tasoittaen ihon väriä. Hoito vähentää turvotusta sekä vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa ja soluhengitystä. Suosittelemme hoitoa kaikille ihotyypeille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta ultraäänilaitteella, höyrytys ja mekaaninenpuhdistus, seerumi, naamio ja loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjaus.
 
Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset:
• Erittäin tehokas ihonpuhdistus
• Syväpuhdistava vaikutus
• Poistaa kuolleet ihosolut
• Poistaa mustapäitä ja talia
• Uudistaa ihoa
• Kohottava vaikutus
• Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
• Vähentää epäpuhtauksia ja aknea
• Vähentää pigmenttimuutoksia
• Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
 
Kontraindikaatiot:
• Haavat, tulehdukset ja ihotaudit hoidettavalla alueella
• Sydän- ja verisuonisairaudet
• Teko- tai metalliosat hoitoalueella
• Pahanlaatuiset kasvaimet
• Raskaus
• MS-tauti
• Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
• Diabetes
• Epilepsia
• Pistoshoidot
KARBOKSITERAPIA
KARBOKSITERAPIA uudistava ja kiinteyttävä kasvohoito 90€
 
Karboksiterapia on uusi hoitomuoto, jolla saadaan tehtyä erittäin tehokkaita kasvohoitoja. Hoidon tulokset ovat nähtävillä heti ensimmäisen hoito kerran jälkeen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina. Hoidon yhteydessä tehdään kemiallinen kuorinta tehostamaan hiilidioksin pääsyä ihon alle.
 
Hiilidioksidi on kaasu, jota esiintyy kehossamme. Se on aineenvaihdunnan sivutuote. Hiilidioksidin tehtävä kehossamme on laajentaa verisuonia, jotta runsashappinen ja – ravinteinen veri pääsisi esteettä virtaamaan kudoksiimme. Samalla verenkierto vilkastuu ja ravinteiden pääsy ihonalaiskudoksiin nopeutuu. Iho näyttää välittömästi terveemmältä ja pitkäaikaisvaikutuksen myötä ihon kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon rakenne paranee ja ihon pinta tasoittuu. Karboksiterapiassa imeytämme ihoon hiilidioksidia. Ihon alle vapautunut hiilidioksidi aiheuttaa Bohrin reaktion, jolloin solun pH laskee tai hiilidioksidi pitoisuus kasvaa.
 
Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, happokuorinta, karboksiterapia naamio, seerumi, loppuvoide sekä ihonhoidon ohjaus.
 
Tulokset:
• Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
• Tehokas ihon puhdistuminen
• Ihon kiinteytyminen
• Ihon pitkäaikainen kosteutuminen
• Verenkierron vilkastuminen
• Ihon kiinteytyminen ja rakenteen paraneminen
• Ihon epäpuhtauksien poistuminen
• Ihon värin tasoittuminen
• Tummien silmänalusten vaaleneminen parantuneen verenkierron seurauksena
 
Kontraindikaatiot:
• Raskaus
• Epilepsia
• Akuutti hiustenlähteminen
• Hengityselinsairaudet
• Erittäin korkea verenpaine
• Paikallinen infektio
• Acetazolamide (Edemox) tai diclofenamide (Glauconide) valmisteiden käyttö
• Akuutissa vaiheessa oleva syöpä / kemoterapiahoidot
MIKRONEULAUS
MIKRONEULAUS uudistava ja korjaava kasvohoito 130€
 
Mikroneulaus on tehokas ja veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä, arpia tai maksaläiskiä. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. Mikroneulauksella saadaan pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.
 
Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.
 
Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein. Myös yhdellä hoitokerralla ihosta riippuen saadaan silmin nähtäviä hoitotuloksia aikaan. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen. Mikroneulauksen jälkeen sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta saat hoidosta mahdollisimman hyvät tulokset ilman komplikaatioita. Neulauksen jälkeen ihossa on neulakanavia, siksi ihoa ei saa kosketella. Ihoterapeutti suojaa ihon hoidon jälkeen.
 
Neulauksen jälkeen Sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:
•  Saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n 12h ajan)
•  Iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
• Ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoosi – seuraavaan 6 tuntiin.
 
Hoitokuurin aikana:
•  Suosittelemme kuurin aikana käyttämään kosmetologin suosittelemia tuotteita.
•  Sisäisesti C- vitamiininia. Sen saaminen on tärkeää, sillä sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia.
Kontraindikaatiot:
• Tulehdukset iholla
• Diabetes
• Raskaus
ATRAUMAATTINEN
ATRAUMAATTINEN ihonpuhdistus 90€
 
Atraumaattinen ihonpuhdistus sisältää 6-10 eri vaihetta, joiden avulla saadaan iho puhtaaksi 1,5 tunnin hoidolla. Iho puhdistetaan perusteellisesti ilman mekaanista ärsytystä.
 
Hoidon hyödyt:
 • Kirkastaa ihonsävyä, tehostaa ja nopeuttaa solujen uusiutumista epidermiksessä
 • Toimii voimakkaana antioksidanttina hidastaen ihonikääntymisprosessia ja antaa liftaavan vaikutuksen
 • Toimii tulehdusta lievittävänä, hoitaa ihovaurioita ja aknea
 • Poistaa myös mustapäät ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti iholta
 • Stimuloi ihon luonnollista parantumista ja mekanismeja voimakkaasti
PRX-T33
PRX-T33 neulaton biorevitalisaatio alk. 110€
 
PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.
 
PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.
 
Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu yli 10 vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ. Tuotteella on yli miljoona suoritettua hoitoa. 
 
PRX-T33 happohoidon hyödyt:
 • Pigmenttimuutokset vaalentuvat
 • Välitön ja huomattava lifting-vaikutus
 • Ihohuokosten pienentyminen ja epäpuhtauksien väheneminen
 • Uuden kollageenin ja elastiinin muodostuminen, ihon uusiutuminen tehostuu
 • ihon sävyn tasoittuminen
 • Ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin
 • Juonteet ja arvet tasoittuvat
 • Neulaton ja kivuton hoitomuoto
 • Ei toipumisaikaa
 • Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana
 • Patentoitu koostumus TCA 33%, H202 ja Kojic-happoa
 • CE merkitty lääkinnällinen laite
Kontraindikaatiot:
 • Tulehtunut ja ärtynyt iho
 • Aktiivinen herpes ja akne
 • Raskaus ja imetys
 • Tali-ihottuma
Yksi hoitokerta vai sarjahoito? 
Jo yhden hoitokerran jälkeen iholla on huomattavissa merkittäviä muutoksia. Hoito tehostaa ihon uudistumista, kirkastaa ihon väriä ja parantaa ihon laatua kokonaisvaltaisesti. Hoitotavoitteesta ja ihosta riippuen koulutettu Sky-Kosmetologi antaa tarvittaessa suosituksensa ihollesi sopivasta hoitomäärästä. Hoito voidaan toteuttaa 4-6krt sarjahoitona ja jatkaa hoitoa kuukauden välein ylläpitohoidolla tai toteuttaa sarjahoito 2krt vuodessa. 
 
Hoidon jälkeen: 
PRX-T33 hoidon jälkeen asiakkaalle annetaan kotihoito-ohjeet. On tärkeää, että ihoa hoidetaan vähintään kuuden päivän ajan PRX-T33 hoitoon kuuluvilla kotihoitotuotteilla. Hoidon hinta sisältää tarvittavat kotihoitotuotteet, mutta halutessaan asiakas voi ostaa tuotteet itselleen -10% alennuksella.
 
PRX-T33 & Mikroneulaus – Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
PRX-T33 hoito on yksinään jo tehokas hoitomuoto, mutta radikaalimpaan muutostarpeeseen siihen kannattaa yhdistää mikroneulaus. Mikroneulauksen ja PRX-T33 yhdistelmähoidon tulokset ovat verrattavissa fraktionaalisen laserhoidon tuloksiin. Mikroneulauksella iholle saadaan aikaan pieniä kanavia, joiden kautta PRX-T33 happo imeytetään syvemmälle ihoon. Vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin yksittäisellä mikroneulauksella tai PRX-T33 hapolla yksinään. Yhdistelmä hoidolla saavutetaan upeita tuloksia mm. aknearpiin, venymäarpiin, pigmenttimuutoksiin ja iän tuoman veltostumisen hoitoon. Toipuminen vie muutaman päivän, jolloin iho voi hilseillä ja uusiutua tehokkaasti. Muutokset ovat huomattavissa hiljalleen, ihohuokoset supistuvat, ihon väri muuttuu tasaisemmaksi ja ihon laatu paranee.
 
HINNASTO
PRX-T33 happohoito – kasvot 140€ 
PRX-T33 happohoito – kasvot, kaula, decolte 180€
Sarjahoito 4-6krt alk. 470€
 • 1. hoitokerta 140€ / 180€
 • 2. hoitokerta 140€ / 180€
 • 3. hoitokerta 140€ / 180€
 • 4. hoitokerta 50€ / 90€ 
 • 5. hoitokerta 110€ / 150€
 • 6. hoitokerta 110€ / 150€
PRX-T33 hoitopaketti 600€
Paketti sisältää 4krt PRX-T33 sarjahoidon sekä hoitoa tukemaan tarvittavat ihonhoitotuotteet. 
PRX-T33 & mikroneulaus – kasvot 220€ 

hemmottelupaketit

Good night

GOOD NIGHT hemmottelupaketti 60€

Hoito aloitetaan 30min Hot Stone -kuumakivihieronnalla selän ja niska-hartia seudun alueella. Hieronnan jälkeen pääsee jatkamaan turvesaunan lämpöön. Hoidon jälkeen unen tulo on taattu. Hoito voidaan toteuttaa myös pariskunnille, ystäväporukoille tai ryhmille. Kysy tarjousta!

Beautiful

BEAUTIFUL hemmottelupaketti 55€

Rentouttava hoitopaketti sisältää ihotyypillesi sopivan [comfort zone] express kasvohoidon sekä pikamanikyyrin.

Ritual
RITUAL hemmottelupaketti 75€
 
Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvllä. Kylvyn jälkeen toteutetaan rentouttava Rituals mani- ja pedikyyri hierontoineen. Hoito on rentouttaa koko kehoa sekä kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa.
Lovely

LOVELY hemmottelupaketti 130€

Täydellinen hoitopaketti sisältää ihotyypillesi sopivan [comfort zone] kasvohoidon, basic jalkahoidon lakkauksineen sekä pikamanikyyrin. Lovely hemmottelupaketti on suosituin lahjakorttihoitomme!

ripset & kulmat

Yumi Lashes -kestotaivutus
Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus 75€
 
Ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.
 
Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Kestotaivutus on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Sillä korostamme silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Käsittely on mahdollista uusia 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
 
Kotihoito-ohjeet:
1) Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
2) Kosteuta ripsiäsi 1-2 krt päivässä YUMI Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
3) Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
4) Uuden Yumi Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.
Yumi Brows -laminointi
Yumi™Brows -kulmien laminointi 55€
 
Yumi™Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan kulmakarvojen syvähoidosta. Tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.
 
Menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja Yumi™Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.
Ripsienpidennykset
Käytämme ripsienpidennyksissä kevyitä, pehmeitä ja laadukkaita synteettisiä ripsikuituja. Ripsipidennykset pysyvät 2-6 viikkoa, riippuen omien ripsien kasvusta.
 
Oikein tehtynä ja hoidettuna ripsienpidennyksiä voi pitää vuodesta toiseen. Ripsemme uudistuvat koko ajan eli joka päivä silmistämme putoaa muutama luonnonripsi. Ripsipidennyksiä on hyvä huollattaa 3-4 viikon välein, koska kun oma ripsi tulee tiensä päähän ja putoaa, putoaa myös ripsikuitu. Ripset eivät myöskään uusiudu molemmissa silmissä samaan tahtiin eli joskus saattaa toisesta silmästä lähteä ripsiä enemmän kuin toisesta. Ripsemme uusiutuvat ja putoavat myös ilman ripsienpidennyksiä eli pidennykset eivät aiheuta luonnonripsen putoamista. Pudonneen luonnonripsen tilalle kasvaa siis uusi ripsi eli ripsirivistöön ei jää koloa.
 
Ennen ripsilaittoon tai huoltoon tuloa:
• Ripsien tulee olla puhtaat. Kaikenlainen lika heikentää ripsien pysyvyyttä. Asiakkaalle suosittelemme Salon Volumen LASH SHAMPOO:ta ripsien puhdistukseen. Mikäli joudumme tekemään suuremman puhdistuksen ennen ripsien asennusta, veloitamme siitä 5 euroa.
• Älä käytä ripsiväriä/liimattavia tekoripsiä ennen ripsilaittoa/huoltoa. Niiden käyttö ennen ripsienlaittoa voi vaikuttaa pysyvyyteen radikaalisti, sillä ripsivärien sisältämät vahat ja liimat jäävät herkästi ripsien pintaan eivätkä päästä liimaa ripsien ensimmäisestä suomukerroksesta eteenpäin, joka tarkoittaa, että ripsi jää pintakiinnitykselle eikä muodostunut liimasauma ole kestävä. Suositeltua on, että saman päivän aikana ei ripsiväriä olisi käytetty ollenkaan.
 
Ripsipidennyksien kotihoito-ohje:
• Puhdista ripset huolellisesti päivittäin veden ja puhdistustuotteen kanssa. Pelkkä vesi ei poista luomen reunaan kertyvää uusiutuvaa ihosolukkoa, ilmansaasteita, rasvaa tai meikin jäämiä. Käytä ripsiin vain niille suunniteltua puhdistusainetta.
• Harjaa ripset kuivana ja säännölisesti ripsiharjalla, kerran päivässä.
• Vältä öljypitoisia tuotteita
• Vältä pumpulia ja vanua silmissä eli poista meikit vain nukkaamattomilla tuotteilla.
• Vältä mekaanista rasitusta kuten silmien hankaamista ja koskettelua.
• Älä käytä ripsentaivuttimia.
 
Meillä huoltojen hinnat menevät käytetyn ajan mukaan. Asiakas saa itse päättää kuinka usein käy huollossa ja kuinka pitkän huollon haluaa. Suosituksemme ovat:
30min huolto -> Kun kaipaat pientä paikkausta
60min huolto -> 3 viikon välein
90min huolto -> 4-5 viikon välein
Vaihtohuolto 60-105min -> Kun sinulla on jo ripsienpidennykset, mitkä ovat muualla laitettu. Muutoin emme voi antaa ripsille takuuta.
Suositukset ovat vain suosituksia, koska kaikilla pysyvyys on henkilökohtaista. Pysyvyyteen vaikuttavat mm. hormonaaliset syyt, vahvat lääkekuurit, lasimainen ripsi. Osalla asiakkaista riittää 60min huolto viiden viikon välein, osa taas käyvät kolmen viikon välein.
 
Tekemillemme ripsipidennyksille annamme pysyvyys takuun. Mikäli ripset ovat harventuneet viikon sisään huomattavasti tai ripsirivistössä on selkeitä koloja, jotka eivät ole uusiutumisen aiheuttamia, reklamoimme ripset. Takuun annamme ainoastaan, mikäli ripset ovat olleet laittoon/huoltoon tullessa puhtaat, olet puhdistanut ne oikein sekä olet ollut meihin viikon sisällä yhteydessä. Pikahuolloille emme anna takuuta, koska kyseessä ei ole täysipitkä huolto.
Ripsien tuuhennos
Ripsien tuuhennos / 50 eur
 
Ripsien tuuhennokset ovat kuin ripsien pidennykset, mutta kuituja asennetaan ainoastaan 1/4 osa. Tuuhennokset ovat todella luonnolliset. Asennukseen varataan 60min ja tuuhennokset kestävät 1-3 viikkoa. Tuuhennoksille emme anna pysyvyys takuuta, koska kuituja asennetaan niin vähän. Tuuhennos sopii heille, jotka empivät ripsipidennysten ottamista ja haluavat alkuun testata pidennyksiä. Hyvä vaihtoehto myös juhliin. 
Pidennysten poisto
Ripsienpidennysten poisto 30eur
 
Poistata ripset aina ammattilaisella. Älä lähde poistamaan ripsiä itse repimällä, sillä se saattaa pahimmillaan vaurioittaa omia ripsiä pysyvästi.

Muut

Microblading
Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.
 
Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10-12kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan 10kk jälkeen yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.
 
Ennen toimenpidettä:
• Tule toimenpiteeseen ilman kulmameikkiä. 
• Älä käytä 48h ennen toimenpidettä aspiriinia, ibuprofeiinia tai muita kipulääkkeitä tai verenohennuslääkkeitä. Myös muita lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.
• Älä käytä alkoholia 48h ennen toimenpidettä.
• Kuukautta ennen toimenpidettä lopeta tuotteiden käyttö kulmien alueella, mitkä sisältävät Retin A:ta.
• Viikon ajan ennen toimenpidettä vältä ihonhoito tuotteita, jotka sisältävät AHA:ta. 
• Suosittelemme lopettamaan anti-age tuotteiden käytön kulma-alueella kahta viikkoa ennen toimenpidettä.
• Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. 
• Älä nypi kulmakarvoja ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.
• Kerro microblading -ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (HUOM! myös raskaus, imetys yms.)
Toimenpiteen jälkeen:
• Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen.
2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän microblading -ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.
• Käsittele kulmia hellästi äläkä revi kuollutta ihoa tai rupea. Kulmiin ei saa koskea likaisilla käsillä! Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella.
• Käytä kulmien alueella tekijän suosittelemaa voidetta. Rasvaa voi levittää muutaman tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle. 
• Suojaa kulmiasi 72h toimenpiteen jälkeen sekä vältä koskettelua, koska iho on vielä silloin herkkä ja haavat avoinna, jolloin bakteerit pääsevät helpommin ihon alle. 
• Vältä saunomista, kovaa hikoilua ja uimahalleissa uimista.
• Älä myöskään laita mitään meikkiä tai anti-age tuotteita kulmiin viikkoon, mieluten 10 vuorokauteen. 
• Vältä solariumia vähintään viikko microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös aurinkoa.
• Älä epäröi ottaa yhteyttä! Ei ole tyhmiä kysymyksiä ja aina kun tunnet tarvetta kysyä mitä tahansa, niin microblading -ammattilaisemme vastaavat mielellään kysymyksiisi.
• Toimenpiteen jälkeen kulmat ovat asiakkaan vastuulla.
 
Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!
 
Ajanvaraus: 
Microblading toimenpide on kaksivaiheinen, mikä koostuu 1. kerran microblading toimenpiteestä sekä TouchUpista. Molemmat ajat täytyy varata samalle tekijälle! 
• Varaa Microblading 1. kerta, hoito kestää noin 2h
• Varaa hintaan sisältyvä ja välttämätön TouchUp -aika 4-8 viikon päähän 1. hoitokerrasta. On erityisen tärkeää, että aika ei veny pidemmälle, otathan siis huomioon mahdolliset lomareissut. Hoito kestää 1h. Mikäli Touch Up:ia ei tehdä 4-8 viikon aikana, on toimenpiteen hinta 75€.
• Mikäli haluat varaa aika vapaaehtoiseen konsultointiin, onnistuu ajanvarauksesta tai soittamalla 040 163 5606.
Ajanvarauslistat täyttyvät vauhdilla, joten varaa kaikki ajat samalla kertaa samalle tekijälle, lyhyemmällä varoitusajalla TouchUp -aikaa on mahdoton löytää ajoissa. Mikäli aikaa ei siirretä tai peruta 24h ennen toimenpidettä, laskutamme 50% hoidon hinnasta. 
 
Hinnastostamme löytyy tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa:
• MASTER microblading – tekijänä vuonna 2017 kouluttautunut kosmetologi
• PRO microblading – tekijänä vuonna 2019 kouluttautunut tekijä
hyaluron pen
Uuden teknologian täyteainehoidot ovat täällä!
Ensimmäistä kertaa historiassa meillä on mahdollisuus täyteainehoitoihin ilman neuloja ja kipua!
 
MIKÄ ON HYALURON PEN?
Nimensä mukaisesti se on kynän muotoinen työkalu, jonka sisäänrakennettu jousitus mahdollistaa voimakkaan paineen, jonka avulla täyteaine viedään ihon papillaaridermikseen ilman neulaa.
Laite laukaisee täyteaineen hyvin tarkasti, lisäksi se levittyy ihossa laajemmalle alueelle kuin injektiohoidoissa. Tästä syystä ihoon ei jää paakkuja / palloja, vaan leviää kauniisti laitettuun kohtaan. Mustelmien tai verisuonten rikkoutuminen on erittäin minimaalista.
 
HYALURONIHAPPO
Hyaluronihappo on kosteuttava ja kosteutta sitova aine, jota on ihon kollageeniverkostossa luontaisesti.
Se pystyy sitomaan vettä 1000-kertaisesti omaan kuivapainoonsa nähden.
Käytämme CE-hyväksyttyä Hyalax-hyaluronhappoa 23mg / ml. Monofaasinen eli ristiinsidottu hyaluron-täyteaine on laboratoriossa tehtyä, ei-eläinperäistä ja korkealaatuista non permanent (ei pysyvä). Täyteaine on koostumukseltaan ohutta ja sileää ja sen kesto ihossa on elintavoista riippuen 4-6kk.
 
HUULET
Riippuen täyteaineen määrästä ja halutusta lopputuloksesta, voidaan huulet muotoilla juuri niinkuin haluat. Huuliin voidaan lisätä volyymia tai ne voidaan muotoilla merkittävästikin. Käsittelyllä voidaan myös tasapainottaa huulien eriparisuutta. Käsittely tehdään aina asiakkaan toivomalla tavalla!
Emme tee övereitä täyttöjä tai ns.”ankkahuulia”, luonnollisuus on ehdottomasti avainsana meillä.
 
JUONTEET
Hyaluron Pen on tarkoitettu huulien täytön lisäksi myös pinnallisten ja keskisyvien juonteiden täyttöön.
Kevyet ilmejuonteet, nasolabiat, otsarypyt tai leuan alue ovat parhaimmat käsittelyn kohteet.
Koska Hyaluron Pen-laitteella täyteaine voidaan viedä vain papillaaridermikseen, emme voi käyttää paksuja ja muotoilevia aineita laitteessa. Syviä juonteita ja lihaksiston toiminnasta johtuvia ilmeryppyjä ei siis voi tällä laitteella hoitaa. Joka tapauksessa ihosta tulee kosteutetumpi, täyteläisempi ja pehmeämpi kuin ennen.
 
KENELLE HOITOA EI SUOSITELLA?
– Ikäraja 18v
– Jos olet raskaana tai imetät
– Kuume, infektio, tulehdus
– Marevan-lääkitys ja Omega 3-valmisteet (käyttö lopetettava viikkoa aiemmin)
– Herpes (tarvitsee estolääkityksen)
– Ihottuma hoidettavalla alueella
– Isotretinoiinilääkitys (Roacutan)
 
HYALURON PEN -HOIDON JÄLKEEN
– Käsittelyn jälkeen hoidetuilla alueilla saattaa tuntua pistelyä, arkuutta, punoitusta ja turvotusta. 
 • Laittokohdissa saattaa tuntua ns.pienet pisteet ja näkyä pieni reikä. Nämä tuntemukset kuuluvat asiaan ja häviävät ihossa noin kahdessa-neljässä päivässä. 
 • Täyteaineet asettuvat ihoon n. kahdessa viikossa! 
 • Käsittelyn voi halutessaan uusia 4-6:n kuukauden kuluttua.
 • Suojaa ihosi päivittäin uv-säteilyltä, se hajottaa eniten ihomme luonnollista kollageenia!
HYALURON PEN VS. INJEKTIOT
– Ei neuloja
– Ei kipua
– Ei mustelmia tai hermovaurioita
– Ei voi tukkia verisuonia tai hajottaa niitä
– Ei arpikudosta
– Ei paakkuja / palloja
– Ei toipumisaikaa
– Huomattavasti vähäisempi turvotus
– Turvallinen
 
KOTIHOITO-OHJEET
– EI saunaa, solariumia, aurinkoa, uimista tai hikoilua 24h
– EI meikkiä tai muita kemikaaleja samana päivänä hoidetulle alueelle
– Älä koske hoidetulle alueelle
– Älä hiero tai painele hoidettuja aluita
– Nuku selinmakuulla
– Käytä turvotukseen kylmäpakkausta tarvittaessa. Huom! Jos et käytä kylmää, alue turpoaa huomattavasti enemmän ja tuntuu myös aremmalta.
Plasma pen

Yhdistäessäsi kaksi hoitoaluetta samalla kertaa, saat edullisemman -50% hinnalla.

MIKÄ ON PLASMA PEN -KÄSITTELY?

Plasmahoidossa muodostuu hyvin pieni plasmakaari ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblastejaIholle johdettu energia muodostaa pienen ruven. Lopulta ylimääräinen iho kuivuu pois muodostaen pieniä rupia, jotka hilseilevät viikon kuluessa. Uutta kollageenia muodostuu enintään 6 kuukauden ajan.
 
ONKO KÄSITTELY TURVALLINEN?
Plasmakynä on yksi ensimmäisistä maailmassa joka käyttää plasman kaaren matalataajuista energiaa. Tämä mahdollistaa lievän ja matalimman käsittelyjäljen kuin perinteisten lämpölaitteiden jälki. Sen edut ovat tiukentava vaikutus, joka mahdollistaa paremmat tulokset ja nopeamman paranemisprosessin asiakkaalle. Plasmakynää voidaan käyttää useimmilla ihotyypeillä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja ne ovat mainittuna myöhemmin.
 
MITÄ KÄSITELLÄÄN?
– Silmäluomet (ei liikkuva luomi), sekä ylä- ja alaluomet
– Ns. harakanvarpaat
– Nasolabiat, sibeliusrypyt ja suunympärysrypyt
– Raskausarvet
– Poskissa ja korvien edessä olevat rypyt
– Aknearvet tai muut arvet
 
SATTUUKO PLASMAKÄSITTELY?
Ei. Hoitoalue puudutetaan huolellisesti ennen käsittelyä.
 
KUINKA KAUAN TULOKSET KESTÄVÄT?
Tulokset kestävät n.5-10 vuotta, riippuen iästä, ihosta ja elämäntavoista. Kollageenin hajoaminen tapahtuu luonnollisella vanhenemisprosessilla. Luonnolliset ja ulkoiset tekijät vaikuttavat kollageenin hajoamiseen, kuten UV-altistus ja tupakointi. Ihomme ikääntyy koko ajan ja ikävä kyllä sitä ei voi pysäyttää. Lopputulos riippuu kuitenkin hoidettavasta alueesta ja siitä miten paljon esim. silmäluomilla on ylimääräistä ihoa. Käsittelyn voi uusia tarvittaessa noin puolen vuoden kuluttua.
 
MITÄ TAPAHTUU HOIDON JÄLKEEN?
Punoitus, turvotus, kuivuuden tunne ja lievä kutina ovat yleisiä haittavaikutuksia ja niitä on odotettavissa hoidon jälkeen. Turvotusta kannattaa lieventää laittamalla kylmää (ei märkää) useasti parin päivä ajan. Kun iho alkaa parantua, voi esiintyä kutinaa. Reilun viikon jälkeen kun pienet ruvet ovat irronneet, iho punoittaa vielä muutaman viikon. On erittäin tärkeää, että iho suojataan päivittäin aurinkovoiteella ja vältellään suoraa uv-säteilyä. Hoito kannattaakin ajoittaa niin, että lomareissu etelään on vasta muutaman kuukauden kuluttua hoidosta.
 
MITEN HOIDAN KOTONA?
Niin kauan kun ruvet ovat iholla, hoidetulle alueelle ei saa laittaa mitään. Ei meikkiä, vettä, voiteita. Myöskään kovaa hikiliikuntaa ei kannata harrastaa, saunominen ja uinti on myös kielletty. Rupia ei missään nimessä saa myöskään irroittaa itse, seurauksena tästä on arpeutuminen ja isompi rupi. Anna siis ruven irrota itsestään ja suojaa iho tämän jälkeen. 
 
PLASMA PEN VS. KIRURGINEN LEIKKAUS
– Ei viiltoja – alhainen riski
– Ei ihon ohenemista
– Ei ompeleita
– Lyhyt toipumisaika
– Huomattavasti edullisempi
– Nopea ja helppo hoitomuoto
 
KENELLE HOITOA EI SUOSITELLA?
– Ihottuma tai ihorikko hoidettavalla aluella
– Herpes ( tarvitsee estolääkityksen )
– Raskaus ja imetys
– Ongelmat arven muodostumisessa
– Sydämentahdistin
– Vakava verenvuotoriski
 
Sinun tulee olla terve hoitoon tullessasi, koska pienikin tulehdus elimistössä pidentää paranemisprosessia.
korvien rei'itys
INVERNESS on suosituin korvien rei´itys menetelmä maailmassa. Erittäin helppokäyttöinen, 100% steriili, nikkelitön, kivuton ja laadukas korvien rei´itysjärjestelmä, joka on valmistettu USA:ssa.  Korvien rei’itys on ilmainen, ostaessasi korvakorut. Tiedustele korvakorujen hinnat hoitolasta (alk. 22e/kpl.)
 
Menetelmä: 
• Korvakoru painetaan instrumentilla hellävaraisesti korvakorun läpi. Rei´itys on äänetön, helppo ja kivuton.
• Patentoidun menetelmän ansioista ainoastaan kertakäyttöinen kapseli – ei koskaan instrumentti – koskettaa korvaa. Turvallista asiakkaalle.
• Vain 0,8 mm ohut suojattu, terävä tappiosa tekee helpon, miellyttävän ja kivuttoman rei´ityksen.