hiukset

Meiltä löydät ammattitaitoiset parturi-kampaajat, joiden palveluvalikoimaan kuuluvat niin värjäykset ja vaalennukset kuin rakennekäsittelyt sekä pidennykset. Säännöllisesti kouluttautumalla olemme aina perillä alan uusimmista trendeistä ja tekniikoista.

Toteutamme hiusten värikäsittelyt kotimaisella SensiDO-ammattivärisarjalla, joka on hajusteeton ja vegaaninen. Tuotteet ovat Suomessa valmistettuja ja niille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Meille voit tulla luottavaisin mielin tekemään suurempaakin muutosta hiustyyliisi, sillä suunnittelemme täydellisen kokonaisuuden jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisesti.

hinnasto – hiukset

Hinnat sisältävät alv 24%. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

leikkaukset

Parturileikkaus 25 €
Kampaamoleikkaus 30 €
Mallinmuutosleikkaus (alk.) 38 €
Latvojen tasaus 25 €
Otsahiukset 20 €
Lasten hiustenleikkaus (alle 12v) 23 €

värjäykset

Tyviväri, max. 2cm (alk.) 65 €
Lyhyet (alk.) 75 €
Puolipitkät (alk.) 85 €
Pitkät (alk.) 100 €
Extrapitkät (alk.) 120 €
Hiusten leikkaus +20 €

raidat

Lyhyet (alk.) 75 €
Puolipitkät (alk.) 90 €
Pitkät (alk.) 110 €
Extrapitkät (alk.) 135 €
Babylights (alk.) 145 €
Airtouch (alk.) 145 €
Hiusten leikkaus +20 €

hiustenpidennykset

Varaa konsultaatioaika!

kasvivärjäykset

Lyhyet (alk.) 105 €
Puolipitkät (alk.) 115 €
Pitkät (alk.) 135 €
Extrapitkät (alk.) 150 €
Hiusten leikkaus +20 €

muut kampaamopalvelut

Vaalennuskäsittely (alk.) 105 €
Tyvivaalennus, max. 2cm (alk.) 80 €
Permanentti (alk.) 68 €
Mineraalinpoistokäsittely (alk.) 35 €

Rakennekäsittelyt

Lyhyet 30 €
Puolipitkät 40 €
Pitkät 60 €
Extrapitkät 70 €

kampaukset

Kiharat 25 – 40 €
Föönikampaus 25 €
Juhlakampaus 50 – 80 €
Hääkampaus morsiamelle (sis. koekampauksen) 110 €

muut hinnastot

PALVELUT – HIUKSET

HIUSTEN VÄRJÄYKSET

Suunnittelemme ja toteutamme hiusten värikäsittelyt kotimaisella SensiDO ammattivärisarjalla. SensiDo on monipuolinen, hajusteeton ja vegaaninen värisarja.

Tuotteet ovat Suomessa valmistettuja ja niille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

Mago – hiustenpidennykset

YKSINKERTAINEN KIINNITYS – Mago koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 100 – 120 Mago-osiota 1 – 1.5 tunnissa.

EI VAURIOITA HIUKSIASI – Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy.

LUONNOLLINEN LIIKE – Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

VAHVAT SOLMUT – Oikein kiinnitetyt Mago -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

HELPPO POISTAA – Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. Koulutettu kampaaja poistaa noin 100 – 120 osiota tunnissa.

KEVYT TUNNE – Simply Natural Mago -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena – tai ei huomaan ollenkaan.

ALLERGIAVAPAA – Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN – Simply Natural Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

TAKUU – Simply Natural Mago -hiustenpidennyksille myönnetään 3kk takuu, mikäli kotikäytössä on Magoille suunnitellut hoitotuotteet. Simply Natural Mago hoitotuotteet ovat tilattavissa meiltä.

Teippi – hiustenpidennykset

Teippitekniikka on tällä hetkellä yksi käytetyimmistä pidennystekniikoista. Tekniikka on yksinkertainen ja nopea menetelmä lisätä hiuksiin tuuheutta ja volyymia. Teippitekniikalla pystytään mm. muuttamaan hiusten kasvusuuntaa. Teippipidennykset voidaan kiinnittää lyhyt tai pitkäaikaista käyttöä varten. Hyvin hoidettu teippipidennys voidaan käyttää suhteellisen helposti uudelleen.

Sinetti – hiustenpidennykset

Simply Natural® -sinettipidennyksellä tarkoitetaan yksittäisillä keratiinisineteillä kiinnitettyjä aitohiusosioita. Tämä tekniikka on kaikkein suosituin, huomaamattomin ja pitkäikäisin hiustenpidennysmenetelmä. Simply Natural® -sinetit on valmistettu keratiinijohdannaisesta ja niissä enemmän hiuksia kuin monissa muissa kilpailevissa järjestelmissä. 

olaplex – hoitokäsittely

OLAPLEX on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia mm. värjäyksien yhteydessä. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

MITEN OLAPLEX TOIMII – Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta kemiallisen käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja ja vahvistaa hiuksia. Olaplex hoitaa ja vahvistaa hiuksia, estää vahingoittumista sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita.

KUINKA OLAPLEXIA KÄYTETÄÄN – Olaplex on tuote, jota voidaan käyttää värjäysten, vaalennusten ja permanentin yhteydessä. Hoitokäsittely voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kotona asiakas voi ylläpitää hiusten kuntoa Olaplex Hair Perfector No.3 -tehohoidolla sekä Olaplex No.4 -shampoolla ja Olaplex No.5 -hoitoaineella.

YHTEENSOPIVUUS – Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa asiakkaasi hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.

K18Peptide™
Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain hetkellinen apu hiusten vaurioihin. K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset. K18 -hoidolla voidaan palauttaa hius terveimpään mahdolliseen kuntoon, sekä myös estää kemiallisen käsittelyn aikana tapahtuvat vahingot tehokkaasti.
 
Jokaisella meistä on hiuksissaan vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, lämpökäsittelystä, auringon UV-säteilystä tai ilmassa olevien vapaiden happiatomien vaikutuksesta. Ajan kuluessa hiukset menettävät näiden vaurioiden takia kiiltonsa, kimmoisuutensa ja elinvoimaisuutensa.
Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Hiuksen rakenne vaurioituu kun rikkisidokset katkeavat. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen hiuksen kaikissa kerroksissa. Riippumatta siitä onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla. K18 muuntuu hiuksen rakennusaineeksi, osaksi hiuksen rakennetta.